Hae
Jennyferin kotona

Blogin uusi Instagram tili

Vetäydyin blogini kanssa Instagramista reilut kaksi kuukautta sitten, koska minulla oli pitkään äärimmäisiä vaikeuksia sisällön tuottamisen kanssa. Koti, joka ei ollut koti ja muutenkin vaikea elämäntilanne ajoi siihen pisteeseen, etten enää kyennyt tuottamaan sinne mitään. Se alkoi ahdistamaan enemmän kuin antamaan. Blogin instakanava ei ollut edellämainituista ja monista muista syistä johtuen koskaan mikään menestys, joten minun oli helppo tulla päätökseen tilin lakkauttamisen suhteen. Olin kuitenkin varma, että tulisin Instagramiin blogini kanssa takaisin, sillä tykkään tuottaa sinne materiaalia. Nyt muuton ja uuden alun myötä blogi sai fokusoidumman Jennyerin kotona -nimen ja sillä samalla nimellä se on löytynyt Instagramista joulukuun alusta lähtien.

Jennyferin kotona on kokonaisvaltaitsta kotoilua ja elämää kotona

Jennyferin kotona on kokonaisvaltaitsta kotoilua ja elämää kotona

Mikäli sinua kiinnostaa kotoilu, sisustusjutut, tuunaus ja puunaus, kokkailut, leivonta, DIY jutut ja kauniit vaatteet, niin nappaa seurantaan Instagramissa jennyferin_kotona, niin pääset mukaan Noelin ja minun kotiin sekä elämään.

Lue myös:

Blogi poistuu Instagramista – Ainakin toistaiseksi

Ero ja muutto

 

Nähdään Instagramissa!

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *