Hae
Jennyferin kotona
Kaupallinen yhteistyö

Luovuin froteepyyhkeistä – Miksi ja mitä tilalle?

Kaupallinen yhteistyö: Lina

Luovuin froteepyyhkeiden käytöstä kertaheitolla heinäkuussa, kun sain ensikosketuksen Linan hamam pyyhkeisiin. Tarkoitus oli ottaa ne käyttöön vauvauinnissa, sillä paksujen froteepyyhkeiden pakkaaminen, kuljettaminen ja kuivaaminen kävi työstä. Kun ensimmäisen kerran olin kuivannut itseni ja Noelin Linan Ranta -hamampyyhkeeseen, en enää muuta halunnutkaan. Niiden jälkeen froteepyyhkeet tuntuivat todella painavilta, kankeilta ja karheilta kuivata, niiden huoltamisesta puhumattakaan. Parin viikon takaisen muuton myötä uuteen kotiin ei tullut mitään muuta, kuin Linan hamam pyyhkeitä. Linan valikoimassa on useita eri malleja, värejä ja kuoseja, sekä ohuempaa ja paksumpaa kangasta. En kuitenkaan luopunut froteepyyhkeistä vain Linan ulkoisesti kauniiden hamam pyyhkeiden vuoksi, vaan ominaisuuksilla oli suuri merkitys. Katsotaan niitä tarkemmin.

Lina hamam kylpypyyhkeitä Rata kuosissa

Lina hamam kylpypyyhkeitä Rata kuosissa

Miksi hamam

Minulla on kahdeksan merkittävää syytä miksi käytän nykyään vain hamam pyyhkeitä. Kaikki lähtee sen keveydestä ja pehmeydestä. Minusta on ihanaa tuntea vartalo pyyhkeen läpi ja iholla jotain niin pehmeää sitä kuivatessa. Pienen lapsen kanssa ohut ja kevyt hamam toimii erityisen hyvin, sillä sen kanssa lapseen saa kunnon tuntuman ja sillä pääsee kuivaamaan pikkiriikkiset korvat ja varpaan välitkin. Hamam on hellävarainen iholle, sillä riittää, kun sen kanssa vain painelee ihoa. Hankaamista ei tarvita, mutta halutessa voi toki tehdä niinkin.

Lina Ranta Smart Size toimii hyvin laudeliinana ja pikkuväellä

Lina Ranta Smart Size toimii hyvin laudeliinana ja pikkuväellä

Hamam pyyhkeen yksi erityisen loistavia ominaisuuksia on sen kuivuminen nopeasti. Froteepyyhkeet alkavat monesti haisemaan, kun ne ovat pitkään kosteena ja kuivuvat hitaasti. Erityisesti sen huomaa käsipyyhkeissä. Varsinkin nyt tässä virusten ajanhetkessä, kun käsitä pestään paljon ja usein, on käsipyyhkeet jatkuvasti märkänä. Paitsi hamam. Mikään ei ole ällöttävämpää, kuin kuivata kädet jo valmiiksi märkään ja haisevaan pyyhkeeseen. Hamamin kanssa ei ole tätä ongelmaa. Minun suosima Ranta on niin ohut, että se todella kuivuu hetkessä, eikä näin ollen hajujakaan pääse syntymään.

Nopea kuivuminen on yksi parhaita ominaisuuksia etenkin käsipyyhkeissä

Nopea kuivuminen on yksi parhaita ominaisuuksia etenkin käsipyyhkeissä

Minun hamam pyyhkket ovat alusta asti kuivanneet todella hyvin. Ensin pesin ne ohjeiden mukaan 40 asteessa ja heti perään 60 asteessa, jonka jälkeen ne kestävät jatkossakin 60 asteen pesun. Pesen omani aina kuudessa kympissä ja käytän luontoystävällistähuuhteluainetta, vaikka nämä pyyhkeet eivät sitä välttämättä pehmikkeeksi kaipaakaan. Olen pessyt pyyhkeitäni jo paljon. Värit ovat säilyneet kirkkaina ja kuivaava ominaisuus erinomaisena. Lisäksi hamam pyyhkeitä voi keveyden vuoksi pestä erittäin suuren määrän kerralla. Jos illalla pesee, ne kuivuvat aamuksi. Mahtavaa on myös se, että nämä pyyhkeet eivät pölise. Jos pyyhkeisiin haluaa vielä ripauksen luksusta, ne kannattaa silittää. Silittäminen lisää niiden pehmoisuutta entisestään. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä pyyhkeet ovat pehmeät ja ojennuksessa ilman silittämistäkin.

Hamam pyyhe kokoelmami kolmessa koossa

Hamam pyyhe kokoelmami kolmessa koossa

Hamam pyyhe:

  • on kevyt käsitellä
  • ihanan pehmeä iholla
  • kuivaa hyvin
  • kuivuu nopeasti
  • vie vähän tilaa
  • ei ala haisemaan
  • ei pölise
  • voi pestä suuren määrän kerralla
Pyyhkeet vievät vain vähän tilaa

Pyyhkeet vievät vain vähän tilaa

Minun valinta

Olen menettänyt sydämeni Linan Ranta pyyhkeelle sen ohuen koostumuksen, keveyden, raikkaiden värien ja raitojen ansiosta. Ranta pyyhkeestä on saatavilla kolmea eri kokoa, joista isommat todella reilun kokoiset pyyhkeet ovat kylpypyyhkeenä, käsipyyhkeet käsipyyhkeenä ja smart size saunassa laudeliinana sekä Noelilla mukana uinnissa. Värit ovat herkullisia ja niitä voi helposti ”sotkea” keskenään. Mikä Linan mallistosta on sinun suosikki?

Ihana käsipyyhe myös ystäville

Ihana käsipyyhe myös ystäville

Ranta pyyhkeen kuosi on kaunis

Ranta pyyhkeen kuosi on kaunis

Lue myös: Vauvauinnin tärkeimmät ja parhaat välineet

Nähdään Instagramissa!

<3. Jennyfer

Kaupallinen yhteistyö: Lina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *