Hae
Jennyferin kotona

Joulukuusen koristelu… Taaperon kanssa

Minun tekin jo heti muutettua mieli laittaa joulukuusi esille, mutta ihan ensin piti kuitenkin raivata sille tilaa muulta muottokuormalta. Sen paikka oli itsestäänselvyys heti alusta lähtien ja kuusen jälkeen paikka jääkin tyhjilleen, joten katsotaan, mitä siihen sitten keksin. Mutta kurkataanpa kuitenkin ensin, miten joulukuusen koristelu onnistuu 1 v 3 kk ikäisen taaperon kanssa. Itse jouduin muutaman kerran miettimään, ryhdynkö puuhaan hänen kanssa, vai teenkö kaikessa rauhassa hänen ollessa päivä- tai yöunilla. Otin riskin ja ajattelin, että kivaa puuhaa yhdessä. No, oliko?

Joulukuusen koristelu taaperon kanssa

Joulukuusen koristelu taaperon kanssa

Alkutohinat

Noel oli todella innoissaan purkamassa kuusta koristeineen säilytyspussistaan. Kuten arvata saattaa, sen jälkeen hän viihtyi siellä kassissa itse. Pahoittelen jo heti alkuun paikoittain hieman heikohkoa kuvien laatua, sillä kännykkäni kamera ei pysynyt vauhdikkaan taaperon perässä. Kun kuusi oli saatu pois kassistaan, oli hänen aika levitellä koristepallot pitkin lattiaa. Kun lopulta oli aika koristella kuusi, konttasin palloja tasojen, hyllyköiden ja pöytien alta. Sillä aikaa kun minä pistin itse kuusen kasaan ja oksat ojennukseen, hän viihtyi pallojen ja valosarjan kanssa. Ei kun hetkinen? Mitäs se lapsi tekeekään? Jaahas, kuusemme tarvitsee ilmeisesti koristenauhaa, jota taapero on päättänyt hommata purkamalla tarrakoneen  nauharullan käyttökelvottomaksi. Sen jälkeen onkin kiva leikkiä piilosilla verhon takana ja sotkeutua siihen purettuun tarranauhaan.

Kuusi lähti nopeasti pois säilytyspussista ja taapero päätyi sen tilalle

Kuusi lähti nopeasti pois säilytyspussista ja taapero päätyi sen tilalle

Pallot levitettiin nopeasti ja tehokkaasti pitkin poikin

Pallot levitettiin nopeasti ja tehokkaasti pitkin poikin

Piilosilla puretun tarranauharullan kanssa

Piilosilla puretun tarranauharullan kanssa

Viimeistelyä

Olen kuin olenkin saanut kuusen sille mallille, että on aika nostaa se paikoilleen taljojen päälle jalkaa kaunistavaan koriin. ”Täälläpä onkin kiva kori!” huomaa taapero ja pian löydänkin hänet sen sisältä. Lopulta saadaan kuusi koreineen paikalleen ja on aika viimeistellä homma valosarjalla. Siitä meillä tulee riitaa. Kun Lopulta sain näytettyä, miten kauniit valot niihin johtoihin tulee ja kuinka kiva se on sitten puussa, taapero luovutti, ja sain viritellä valot rauhassa hänen puuhastellessa jo seuraavaa, leikkikeittiön kanssa huoneessaan. En ole vielä löytänyt (en edes tänä vuonna vielä etsinyt) kuusellemme tähteä, joten keksi koristaa sen latvustan Noelin elämänsä ensimmäisellä tonttuhatulla. Lopputuloksesta tuli niin söpö, kuin kuusen kasauksessa auttanu taaperoinenkin.

No mutta mikäs tämä on?

No mutta mikäs tämä on?

Tännehän mahtuu sisälle

Tännehän mahtuu sisälle

Tämän kanssa voi vaikka ajaa päristellä johonkin

Tämän kanssa voi vaikka ajaa päristellä johonkin

Miten täältä pääsee pois?

Miten täältä pääsee pois?

Valmis!

Valmis!

Niin kaunis!

Niin kaunis!

Noeln ensimmäinen tonttuhattu latvakoristeena

Noeln ensimmäinen tonttuhattu latvakoristeena

Lue myös: Noelin ensimmäinen joulu

Nähdään Instagramissa! 

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *