Hae
Jennyferin kotona

Ekologinen tiskiharja selättää hiekkavallankumouksen

*Sisältää mainoslinkkejä

Märkä ilma, leikkipuisto ja hiekassa temmeltävä taapero = kilo hiekkaa eteisessä. Ei kiitos! No, sitä hiekan tuloa ei voi tietenkään estää, sillä sitähän kulkeutuu sisälle myös omissa kengänpohjissa, mutta vähentää voi. Imurit on tietysti keksitty ja sellainen löytyy meidänkin taloudesta, mutta kaivapa sekin nyt sitten joka ilta esille. On toki niitä varrellisia versioita nurkkiin seisomaan, mutta eteeni ei ole vielä osunut sellaista yksilöä, joka olisi kyennyt oikeesti imemään esim. eteisen matosta koiran tassujen mukana tulleen hiekan. Puhumattakaan siitä, mitä taapero puvussaan kantaa. Vink vink, jos olet varsi-imureita myyvä taho ja luotat johonkin merkkiin kunnollisena hiekkanieluna, niin minulle saa lähettää sellaisen. Kiitos. Sitä ennen apunani toimii ekologinen tiskiharja.

Loistava apuväline niin vaatteiden kuin rattaidenkin putsaamiseen

Loistava apuväline niin vaatteiden kuin rattaidenkin putsaamiseen

 

Ekologinen tiskiharja apuna hiekkavallankumouksessa

Ekologinen tiskiharja apuna hiekkavallankumouksessa

Ongelma

Ensinnäkin, minulla on käynyt sellainen moka ensikertalaisena yhdistelmävaunuja, eli samalla myös rattaita ostaessa, että en tajunnut katsoa, onko rattaiden päällinen irrotettavaa ja pestävää mallia. Kun vauva oli vielä mahassa, en osannut edes ajatella, että edessämme on päiviä, kun lennosta syödään rattaissa ja märässä hiekassa ryöminyt taaperoinen nostetaan vähintäänkin puolikuraisena niihin rattaisiin istumaan. En moiti rattaitamme nyt enempää, sillä siitä aiheesta saa ihan oman postauksen aikaan. Sen sijaan oli keksittävä jotakin, että ne rattaat olisi edes vähän vähemmän hiekassa touhukkaan puistoilun jälkeen ja että sitä hiekkaa kulkeutuisi myös vähän vähemmän kotiin.

Tätä hiekan määrää...

Tätä hiekan määrää…

Ratkaisuna tiskiharja

Aluksi mietin jonkinlaista harjaa. Sellaista, jonka yleensä tapaa rikkalapioiden kanssa. En halunnut mitään muovista versiota, vaan puisella varrella ja luonnon harjoilla. En voi myöntää sellaista harjaa ainakaan liian ahkerasti etsineeni, mutta aina paikan ja tilaisuuden tullen katselleeni. Kun yhtenä päivänä löysin itseni lempisisustusliikkeestäni * Granitista katselemassa * näitä nerokkaita kynttiläjalkoja, silmiini osui ekologinen tiskiharja: puisella varrella, vaihdettavalla päällä ja hevosen harjoilla. Täydellistä! Huvittavinta on se, että minulla on entuudestaan kotona aivan samanlainen tiskiharja kukkaruukkujen pesemiseen, mutta en ollut kotona osannut yhdistää sitä taaperon ja rattaiden hiekkavallankumoukseen. Tämä ekologinen tiskiharja (ekologinen materiaalien ja vaihtopään ansiosta) lähti oitis mukaani ja on osoittautunut kaikin puolin täydellisen toimivaksi putsata taaperon vaatteet kenkineen leikkipuistossa ennen rattaisiin nostamista ja niin ikään myös ne rattaat, koska sitä hiekkaa kulkeutuu niihin kuitenkin. Kaiken lisäksi tämä kulkee erittäin helposti rattaiden alakorissa mukana viemättä tilaa juuri miltään.

Ekologiset tiskiharjat tilaat helposti Granitista * täältä ja vaihtopäätä nappaat helposti mukaan * täältä.

Suurin osa hiekoista jää puistoon

Suurin osa hiekoista jää puistoon

Lue myös: Käyttökokemukset: Britax Smile 2 yhdistelmävaunut

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *