Hae
Jennyferin kotona

Kasvomaski on jo ok, mutta yhtä asiaa en opi millään

Niin siinä on vaan käynyt, että kasvomaski on luonteva osa jokaipäiväistä elämää. Yllättävän kivuttomasti ja nopeasti asian on omaksunut. Vähän ennen koronaa hesaria lukiessani muistan ajatelleeni katsellessani jotain kamalia saastekuvia Kiinasta, miten kamalaa olisi elää maassa, jossa pitää kulkea kokoajan joku maski kasvoilla. No, tässä sitä nyt sitten ollaan. Olen alkanut ajattelemaan, että maskeista tuli pysyvä osa ihmiskunnan elämää liikkuessamme toistemme keskuudessa. Se tosin tuntuu ajatuksena aika kauheelta. Minulla maskin käyttö on aika kohtuullista ja olen välttynyt mm. iho-ongelmilta, mutta on asia, jota en tunnu oppivan maskin kanssa sitten niin millään. Joko arvaat, mikä se on?

Mikä mättää?

Mikä mättää?

Teetä

Olen todellinen teefriikki. Aina, kun lähden rattaiden kanssa ulos, minulla on mukitelineessä termosmukillinen teetä mukana. Sama, jos lähden ajamaan autolla vähääkään pidempää matkaa. Enkä muuten istu kotonakaan sohvalla teemukitta. Aika monesti on vaan uloslähtiessä käynyt niin, että lenkkiä tai leikkipuistoa lukuunottamatta suuntaan ratikkaan, kauppaan tai muille sellaisille asioille, että myös maski on kasvoilla. Siinä sitten kaihoisasti katselen termosmukiani, että siinä sitä olisi, mutta juoppa sitä nyt sitten. Muutaman kerran on käynyt myös niin, että olen hakenut kahvilasta teen mukaan ratikkamatkalle. Olo on ollut enemmän kuin tyhmä maski kasvoilla teemuki kädessä. 

Kasvomaski on rajoittanut teenjuontiani

Kasvomaski on rajoittanut teenjuontiani

Mikälaisia ongelmia, rajoitteita tai hassuja juttuja kasvomaski on tuonut sinun elämääsi? 

Lue myös:

Kaksi rakastettavaa mekkoa – Papu Expression kuosissa

Mummo kävi ratikassa kimppuun – Penkin nuoleminen kielletty

<3. Jennyfer

2 kommenttia

  1. Kati kirjoitti:

    Hei. Minä asun ruotsissa ja täällä viranomaiset ei suosittele kasvomaskien käyttöä. Minä panin kuitenkin maskin päälle yhtenä päivänä kun minun oli pakko käydä apteekissa. Ihmiset katsoi minua kuin olisin ollut joku alien. Täällä ei melkein kenelläkään ole maskia, mutta minusta täällä ruotsissakin pitäisi käyttää maskia.

    http://www.ruotsinsuomalaisittain.se/

    • Jennyfer kirjoitti:

      Täällä on niin päin vastoin! 🙂 Saa pahoja katseita osakseen, jos maskitta jossain liikkuu. Ja rajoitukset on taas kovat, meni vaikka mitä kiinni…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *