Hae
Jennyferin kotona

Kaksi rakastettavaa mekkoa – Papu Expression kuosissa

*Sisältää mainoslinkkejä

Minulla on monta suomalaista suosikkivaatemerkkiä ja Papu on yksi niistä. Papun * AW2020 Artist malliston Expression kuosi on hurmannut minut täysin! Kun huomasin, että Jumboon on avattu Papun pop up myymälä, suuntasin sinne ensitilassa samalla, kun kävin tekemässä Noelille muutamia vaatehankintoja. Sovituskoppiin pääsi mukaani klassikkomekko * Kanto sekä jumalaisen upea * Volyme.

Rakkautta

Minulla sattui olemaan tennarit jalassa ja katsokaa (alla olevasta kuvasta), miten hyvin todella tyylikäs ja juhlava * Volyme istuu niidenkin kanssa! Vaatteissa arvostan juuri tällaista monikäyttöisyyttä, että samasta vaatteesta saadaan muilla asu tai asuste valinnoilla toimiva useaan eri tilanteeseen ja tilaisuuteen. Rakastuin tämän mekon malliin täysin! Päälläni on koko M.

Musat tennarit asustavat tämän meko oikein kivasti

Musat tennarit asustavat tämän meko oikein kivasti

Papu Volyme mekko Expression kuosissa

Papu Volyme mekko Expression kuosissa

* Kanto -mekko ei suotta ole Papun klassikoita, sillä se jos mikä sopii erilaisiin tilaisuuksiin ja tyyleihin. Mielestäni Expression kuosi pääsee tässä mekossa erityisesti oikeuksiinsa. Rakkautta ensisilmäyksellä ja pukiessani mekon päälle, tunne vain vahvistui. Sovitettuani jäin miettimään näiden kahden mekon välillä, mutta kyllä * Kanto on minun valintani. Se on elämässäni monikäyttöisempi. Kuvissa on päälläni koko S.

Kanto on Papun klassikkomalleja eikä suotta

Kanto on Papun klassikkomalleja eikä suotta

Expression kuosi pääsee tässä mallissa todella oikeuksiinsa

Expression kuosi pääsee tässä mallissa todella oikeuksiinsa

Mitä pidät kuosista ja kumpi on sinun valintasi? 

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *