Hae
Jennyferin kotona

Isänpäivä – Näin meillä juhlittiin ja lahjottiin

Meillä alkoi isänpäivän vietto jo perjantaina, kun suuntasin Noelin kanssa Hyvinkäälle mummoukkilaan yöksi. Meillä ei ollut mahdollisuutta osallistua sunnuntaina sukuni isänpäiväjuhliin kummieni luona, joten muistettiin sen vuoksi ukkia vähän aiemmin. Sunnuntai, varsinainen isänpäivä oli pyhitetty Noelin isälle. Olin eilen niin väsynyt ja ähky päivän syömisistä, etten jaksanut enää myöhemmin illalla kirjoittaa mitään, joten aloitellaan viikko meidän isänpäivän viikonlopulla.

Isänpäivä päivällisellä Mamma Rosasa

Isänpäivä päivällisellä Mamma Rosasa

Ukin lahja

Noelin ukki on Ford fani. Hän sai muutama vuosi sitten eläkkeelle jäätyään työkavereilta lahjaksi mm. Fordin takin ja lippiksen. Se lippis on kesän ja syksyn mittaan päätynyt monta kertaa huvittelumielessä mökillä ollessa Noelin päähän. Hän pyytää saada sen ukin päästä ja hänestä on hauskaa saada se päähänsä. Ja sehän on iso kuin mikä! Ja siksi tilanteista otetut kuvat ovatkin niin mahdottoman suloisia. Sain tästä idean, että teetetään ukille isänpäivälahjaksi hänen Fordin avaimiin avaimenperä, jossa on Noelin kuva Fordin lippis päässä.

Ford lippis on niin ukin kuin Noelinkin mieleen

Ford lippis on niin ukin kuin Noelinkin mieleen

Yksilöllinen avaimenperä lahjaksi ukille

Yksilöllinen avaimenperä lahjaksi ukille (Kuvasta tuli hämärässä kuvattuna rakeinen, avaimenperä livenä on selkeä).

Varsinainen isänpäivä

Lauantai oli välipäivä juhlinnasta, mutta sunnuntai aamuna Noel antoi isälleen aamupalapöydässä lahjakortin. Olin niin väsynyt lauantaipäivästä Noelin uinteineen, etten jaksanut lähteä illasta enää hakemaan mitään erityistä aamupalaa, joten siihen meillä ei panostettu mitenkään. Lahjaksi annoimme lahjakortin Padeliin, joka sisältää 1,5 tuntia ohjausta ja pelin kolmen ystävän kanssa. Noelin aamu-unien jälkeen vinkkasin, että miehet voisi tehdä isänpäivän kunniaksi jotain yhdessä ja niin he katosivat pariksi tunniksi lenkille ja puistoon. Minä puolestani sain tehokasta aikaa joulupukin asioille. Iltapäivästä lähdettiin koko porukalla syömään Mamma Rosaan. Mukana oli myös Noelin isovelipuolet. Söimme neljän ruokalajin isänpäivä menut ja olo olikin loppuillan sen mukainen.

Isänpäivälahja 2020

Isänpäivälahja 2020

Isänpäivä menu

Isänpäivä menu

Alkukeitto

Alkukeitto

Alkupalalajitelma (Tila oli toooosi hämärä, mutta en silti ymmärrä, mitä näille kuville on käynyt...)

Alkupalalajitelma (Tila oli toooosi hämärä, mutta en silti ymmärrä, mitä näille kuville on käynyt…)

Ruokajuoma

Ruokajuoma

Pääruokana peura

Pääruokana peura

Tiramisu ei kuulu suosikkeihini, mutta tämä oli hyvää

Tiramisu ei kuulu suosikkeihini, mutta tämä oli hyvää

Lue myös: Noelin ja hänen isän ensimmäinen isänpäivä

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *