Hae
Jennyferin kotona

Vain elämää – Mitä olisin laulanut, Reino Nordin

Hups! Lähtiessäni tähän Vain elämää -postaussarjaan en tullut ajatelleeksi, että en tunne kaikkien artistien tuotantoa ja Reino Nordin on yksi niistä. Kun jotain teen niin se tehdään sitten kunnolla ja ei tietysti tässäkään kohtaa ole syytä luistaa, että jättäisin jonkun artistin välistä. Kun viikko sitten ohjelman päätteeksi tuli ilmi, että tällä viikolla olisi Reno Nordinin päivä, oli ensi reaktioni että apua, en tunne häneltä yhtään biisiä, miten käy postauksen!? Päätin, että minulla on viikko aikaa käydä hänen tuotanto läpi ja löytää biisi, joka minä olisin laulanut hänen päivänään ollessani mukana ohjelmassa, tietysti täysin siis kuvitteellisesti.

Reino Nordin laittoi minut käymään koko tuotantonsa läpi

Reino Nordin laittoi minut käymään koko tuotantonsa läpi

Jostain syystä minulla oli mielikuva, että Reino on tehnyt paljoin musiikkia. Kun hain Spotifystä hänen biisinsä yllätyin, että albumeja olikin vain kolme. Urakka ei ollutkaan niin suuri, kuin olin kuvitellut. Ollessani tämän viikon mökillä ja ajellessani sieltä keskustaan kauppaan, uimaan ja shoppailemaan, kuuntelin biisit läpi matkojen aikana. Kilometrejä kertyy n. 20 suuntaansa, joten siinä ehtii kuunnella biisin jos toisenkin.

Listalleni pääsi viisi biisiä, joista lähdin etsimään sitä, minkä minä olisin esittänyt. Huomasin myös, että tunsikin Reinon biiseistä yhden, mutta en ollut tiennyt aiemmin sen esittäjää. Kyseessä on Antaudun, mutta raakkasin sen käytännössä heti pois, sillä arvasin, että sen varmuudella esittää joku toinen. Ja niinhän sen Ressu vetikin. Itse olisin toivonut kuulevani sen Mariskalta. Jos olisin alunperin kuullut biisin Ressun esittämänä, ei se olisi puhutellut minua mitenkään. Reinon tuotannosta se päätyi kuitenkin soittolistalleni. Neljä muuta biisiä olivat:

 • Hölmö lause
 • Mä kuuntelen
 • Eiks mikään riitä
 • Kyynelten virta
Reino Nordiniltä pääsi viisi biisiä soittolistalleni

Reino Nordiniltä pääsi viisi biisiä soittolistalleni

Arja Koriseva nappasin jälleen minulta biisin esittäessään Kyynelten virran, joten se jäi sen myötä pois. Jäljelle jäi kolme biisiä, joista piti valita itselleni mieluisin. Hölmö lause oli ihan ensimmäinen, johon ihastuin Reinon tuotannosta. Hyvin leppoisa ja kepeä biisi, jonka valinnasta olen edelleen hieman epävarma. Samoin Mä kuuntelen -biisistä tuli suosikkini. Vielä kerran kuunnellessani kaikki kolme biisiä läpi, itselleni tässä elämän hetkessä merkittävin kuitenkin on…

Eiks mikään riitä

Jos mitenkään sä saat sen sanottuu

Tietenkään mä en tuu onnistuu

Uskoisin et kaikki muuttuu

Huominenkin sult viel unohtuu

Pitääks sun viel mulle suuttuu

Ja pitääks mun viel sulle muuttuu

Sä syytät mua miltä susta tuntuu

Koita pliis rauhottuu

 

Mitä välii siitä mitä meil ei oo

Jos tunnelin pääs on viel meille valoo

 

Eiks mikää riitä taivaat ja maat

Sä et ikinä kiitä vaik kaiken saat

Eiks ikinä riitä tää pirun hulluus

Se on sit siinä kun koittaa päivä uus

 

Jos ei astu yhtään askelta

Niin ei tuu koskaan pääsee eteenpäin

Enkä mä tiedä mikä takia

Mut mä tiedän et se menee näin

Älä kuuntele niitä, jotka vajoo

Kun mä rakennan täällä rakkauden taloo

Jos mä kuuntelen niitä, niin mä hajoon

Mä haluun mennä varjoon

 

Miks me vieläkin tapellaan

Aika alkaa loppumaan

 

Eiks mikää riitä taivaat ja maat

Sä et ikinä kiitä vaik kaiken saat

Eiks ikinä riitä tää pirun hulluus

Se on sit siinä kun koittaa päivä uus

 

Eiks mikää riitä taivaat ja maat

Sä et ikinä kiitä vaik kaiken saat

Eiks ikinä riitä tää pirun hulluus

Se on sit siinä kun koittaa päivä uus

Vain elämää -ohjelma tuo myös itselle uusia musiikiulottuvuuksia

Vain elämää -ohjelma tuo myös itselle uusia musiikiulottuvuuksia

Minulla oli ennen tämän kauden Vain elämää -ohjelmaa Reino Nordinista todella negatiivinen ja huono kuva. En oikeastaan voi ymmärtää, että nyt kameroiden edessä oleva aurinkoinen, rauhallinen ja hyvin symppiksen ja herttaisen oloinen mies on se sama tyyppi, joka jätti itsestään tosi paskan vaikutelman 2012 Iholla sarjasta, jossa hänen vaimonsa oli pääosassa. Mutta se on vain elämää. Meillä jokaisella lienee hyvät ja huonot hetkemme ja puolemme. Kiitos Reino Nordin, olet uusi soittolistani jäsen.

Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20:00. Kuka oli sinun illan suosikki ja minkä biisin sinä olisit valinnut?

Lue myös:

Vain elämää – Mitä olisin laulanut, Ressu Redford

Vain elämää – Mitä olisin laulanut, Jannika B.

<3. Jennyfer

2 kommenttia

 1. Beibe kirjoitti:

  Sulta on jäänyt kuulematta Reino & the Rhinos – tuotanto, joka on myös Reinon. Tsekkaa!

  • Jennyfer kirjoitti:

   Kiitos vinkistä! 🙂 Ohjelmassa puhuivatki siitä, mutta en tajunnut, että se ei nousut listoilleni Reino Nordin haulla. Pistänpä Reinot ja Rhinoksetkin kuunteluun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *