Hae
Jennyfer

Kiva pieni ja edullinen lahja: 60 + 60 + 85 vuotiaille

Äiti, täti ja mummo täyttivät elokuun lopulla vuosia. Äiti ja hänen kaksoissiskonsa täyttivät 60v sekä mummo 85 v. Heidän syntymäpäivät ovat peräkkäisinä päivinä. Mummoni on siis saanut kaksoset seuraavana päivänä omien 25 synttäreidensä jälkeen. Varsinaiset lahjat annettiin jo elokuussa juhlapäivinä, mutta vasta toissa viikonloppuna vietimme koko suvun kesken juhlaa Hyvinkäällä Ravintola Harlekiinin kabinetissa hyvän ruuan ja juoman äärellä. Oma kabinetti oli erittäin nerokas pienen lapsen kanssa, sillä hän sai vapaasti ja huoletta vaellella pitkin huonetta vailla huolta muista asiakkaista. Vaikka varsinaiset lahjat olikin jo merkkipäivinä annettu, en halunnut mennä paikalle tyhjin käsin. Piti keksiä joku kiva pieni ja edullinen lahja kaikille kolmelle sankarille.

Kukkaset lahjana maljakossa eikä paketissa

Kukkaset lahjana maljakossa eikä paketissa

Leikkoneilikka on kaunis ja kestävä kukka

Leikkoneilikka on kaunis ja kestävä kukka

Kiva pieni ja edullinen lahja

Ensin ajattelin kynttilöitä. Ne toimivat lahjana ympäri vuoden, mutta erityisesti näin syksyllä, eikä niistä jäisi polttamisen jälkeen mitään kenenkään nurkkiin pyörimään. Jotenkin se tuntui kuitenkin hieman pliisulta ja tavanomaiselta. Halusin keksiä jotain muuta. Perinteinen kukkakimppu. Se vasta tylsältä tuntuikin. Mutta hetkinen. Kukkaset. Olin hiljattain nähnyt yhdessä lempisisustusmyymälässä, Sostrene Grenessä aivan ihania maljakoita, joiden rottinkinen kaulaosuus on myös hyvin trendikäs. Olin haaveillut niitä itselleni, mutta jättänyt vielä ostamatta. Nyt halusin ostaa ne ilahduttamaan kaikkia päivänsankareita. Mutta miten tylsä pelkkä maljakko olisikaan! Ostin pari kimppua vaaleanpunaisia lempikukkiani leikkoneilikoita ja käärin koko kauneuden sellofaaniin sekä hopeiseen lahjanaruun. Kyytipojaksi kortit, joissa oli Noelin 1 v. kädenjälki jokaisessa kortissa hyvin persoonallisessa muodossaan. Yhden lahjan hinnaksi tuli n. 8 euroa ja miten paljon ne toikaan kaikille iloa.

Maljakossa on todella kaunis muoto

Maljakossa on todella kaunis muoto

Muutama leikkoneilikan oksa sopii maljakkoon täydellisesti

Muutama leikkoneilikan oksa sopii maljakkoon täydellisesti

Maljakon kauluksessa on trendikäs rottinki

Maljakon kauluksessa on trendikäs rottinki

Neilikka on täydellinen kukka hieman boho -tyyliseen maljakkoon

Neilikka on täydellinen kukka hieman boho -tyyliseen maljakkoon

Ei mitään jäljelle

Mietin jostain syystä aina tosi tarkkaan sitä, etten kanna toisten nurkkiin mitään turhaa ja ylimääräistä. Koitan valita lahjat niin, että niistä ei jäisi mitään jäljelle, kuten erikoisempi viini, arvokkaampaa ja harvinaisempaa lakritsia tai suklaata, kynttilöitä ja sen sellaista. Näiden maljakoiden kohdalla tein kuitenkin poikkeuksen. Jos siitä ei pidä, se on helppo laittaa eteenpäin vastaavalla lahjaidealla, sillä juhlia riittää aina. Lisäksi kokemukseni mukaan tämän kaltaisista tuotteista pääsee kirpputorilla tosi helposti eroon. Minä en pahastu, jos antamani lahja laitetaan eteenpäin. Nyt pitää vaan lähteä ostamaan omia maljakoita, sillä huomasin näitä lahjoja tehdessäni, että useammasta yksilöstä saa näyttävän asetelman aikaan.

Sellofaani lahjassa kun lahjassa luo ylellisyyttä

Sellofaani lahjassa kun lahjassa luo ylellisyyttä

Kiva pieni ja edullinen lahja. Hopeinen lahjanaru tuo arvokkuutta

Kiva pieni ja edullinen lahja. Hopeinen lahjanaru tuo arvokkuutta

Kaunis paketti

Kaunis paketti

Viimeistelty onnittelukorteilla Noelin 1 v kädenjäljillä

Viimeistelty onnittelukorteilla Noelin 1 v kädenjäljillä

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *