Hae
Jennyferin kotona

Blogimuutto: osaksi Vaikuttajamedian blogiyhteisöä

Hui miten jännää ja innostavaa! Sen lisäksi, että blogini muutti tällä päivämäärällä osaksi Vaikuttajamedian blogiyhteisöä, myös blogin nimi päivittyi Jennyferiksi ja vuosiluku 1980 jäi perästä pois. Näin olisin halunnut sen blogin perustamishetkellä 14.1.2019 olevankin, mutta kun jonkin sortin perfektionistina en saanut silloin rekisteröityä domainia samalla nimellä, päädyin lisäämään syntymävuoteni blogin nimen perään. Sittemmin asiat ovat muuttuneet ja tästä eteenpäin blogin nimi on Jennyfer. Olen siitäkin kovin innoissani! Blogin uusi osoite on jennyfer.vaikuttajamedia.fi ja vanha osoite lakkaa pian toimimasta. Aikaisemmin blogi oli sen ensimmäiset puoli vuotta itsenäinen ja sittemmin ennen Vaikuttajamediaa reilun vuoden osa Kaksplussan verkostoblogeja.

Pikakelaus tapahtumiin

Blogi sai alkunsa, kun tein positiivisen raskaustestin, jonka ei enää koskaan pitänyt olla mahdollinen. Olin saanut lapsettomuustuomion 3,5 vuotta aiemmin yksityiseltä klinikalta. Olin tehnyt pitkän ja kovan työn päästäkseni yli siitä, ettei minusta koskaan tulisi äitiä, kunnes koko elämä mullistui ”aikaisin alkaneiden vaihdevuosien takia.” Tapahtumat kokonaisuudessaan voit lukea täältä. Minulla oli valtava tarve alkaa kirjoittamaan tätä elämäni suurinta ja ihaninta ihmettä sanoiksi ja niin syttyi yksi blogitähti lisää.

Noel, jota edelleen saatan katsoa epäuskoisena, onko hän todella minun poikani, syntyi täsmällisesti laskettuna päivänä 10.9.2019 klo 13:03 ja pian juhlimmekin hänen 1 v synttäreitä. Synnytystarinan voit lukea täältä. Vanhempainvapaani päättyi juhannukseen ja tällä hetkellä olen kotona hoitovapaalla vuoden loppuun asti. Tammikuussa meillä alkaa päiväkotielämä, kun tämä äiti astuu takaisin töihin IT bisnekseen, jossa olen tehnyt töitä lähes 20 vuotta.

Noel Petri Tapio 11 kk

Noel Petri Tapio 11 kk

Kun tammikuussa tekee raskaustestin ja syyskuussa synnyttää, menee käytännössä koko vuosi raskaana ja synnytyksen jälkeisessä ihanassa vauvahuurussa. Raskauden neuvolakäynteineen kaikkineen pääset lukemaan oikeassa reunassa olevasta arkistosta vuoden 2019 alta.

Jotain kodista

Noelin olless 3 kk ikäinen, muutimme yhteen hänen isänsä kanssa. Niistä tunnelmista siitä, miksi emme aiemmin asuneet yhdessä, voi lukea täältä. Sittemmin kaikki ei olekaan ollut niin ruusuista, vaaleanpunaisia silmälaseja ja hattaraa. Ensimmäiset fiilikset kodista, josta muuttaisin pois samantien jos voisin, voi lukea täältä. Sittemmin on postaus, jossa etsin äitiyttä lukuunottamatta omaa paikkaani sen kunnolla löytymättä vieläkään. Ja täällä taas kipulinen tämän asunnon kanssa. Tulevaisuudessa saattekin varmasti lukea muutosta ja uuden kodin sisustuksesta, sen lupaan!

Jennyfer

Jotain minusta

Täytin helmikuussa 40 vuotta ja elämäni numeroina voi tsekata täältä. Ystävänpäivänä julkaisin ystäväkirjapostauksen, jossa minuun voi myöskin tutustua paremmin. Mikäli raskauskilot ja niiden epätoivoinen karistaminen on ajankohtaista, yhden naisen taistelun kokonaisuudessaan löydät täältä ja voin luvata, että niistä samoista kiloista voit lukea vastakin.

Pidemmittä puheitta sydämellisesti tervetuloa mukaan blogiini, joka vei mukanaan seuraavin sävelin:

Jennyfer on blogi äidin ja pojan kokonaisvaltaisesta elämästä. Blogissa ollaan eletty lapsettomuustuomion jälkeinen yllätysraskaus, synnytys, vauvan ensimmäiset kuukaudet ja painittu raskauskilojen kanssa. Blogissa viihdytään kotoillen, sisustaen, huonekasveihin hurahtaen, DIY juttuja tehden sekä hellan ääressä erilaisia pastareseptejä kokeillen. Jenni ja Noel mökkeilevät, rakastavat liikkua luonnossa ja haaveilevat uudesta kodista sekä akvaariosta.

<3. Jennyfer

4 kommenttia

  1. suvimaarit kirjoitti:

    Tervetuloa ja ihanaa kun olet joukossa 😘 Maarit / Arjen suklaasuukkoja

  2. villananna kirjoitti:

    Tervetuloa! Oli myös kiva nähdä livenä lauantaina 🙂

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *