Hae
Jennyferin kotona

Kirppistelyä ja nepalilaista Noelin kummin kanssa

Vietettiin taannoin hauska iltapäivä Noelin kummitädin kanssa Hyvinkäällä. Ensin suunnattiin lempikirppikselleni (Tingi & Tongi), sillä minun piti hakea hintalaput omiin myyntiin meneviin tuotteisiin. Minulla on pöytä siellä viikoksi kuun vaihteessa. Minulla on tapana ottaa kirppari pöytä aina syksyllä ja keävällä, sillä silloin minussa herää aina joku automaatio käydä kaikki kaapit läpi. Tehdä kevät ja syyssiivous. Nyt lapsenkin kanssa se on osoittautunut erittäin hyväksi tavaksi, sillä saan järkevästi kiertoon pieneksi jääneitä vaatteita ja leluja. Keväällä Ikean kassiin siivotut Noelin toppapuvut lähtevät myyntiin nyt, sekä tietysti muita vaatteita, jotka eivät enää mahdu hänen päälle. Niin ikään tämän kesän lyhythihaiset bodyt ja muita kesävaatteita löytyy kirpparipöydästäni sitten taas keväällä. Olen antanut lähes kaikki Noelin vaatteet eteenpäin kahden tuttavani poikavauvoille, mutta nyt vien niitä kirpparille samalla omien vaatteideni kanssa.

Noel ja Emmi-kummi
Noel ja Emmi-kummi

Vaatteet ja kilot

Olen kohta vuoden hillonnut kaapeissani vaatteita, joihin en edelleenkään mahdu raskauden jälkeen, vaikka syön ihan normaalisti ja liikunkin paljon. Syitä, tarkoitan sellaisia oikeita syitä, (minulla ei ole varsinaista tarvetta selitellä näitä kiloja itselleni mitenkään) tähän pyöristyneeseen olotilaan on alkanut löytymään ja tulenkin kirjoittamaan niistä myöhemmin lisää. Niiden syiden seurauksena olen tullut siihen tulokseen, että elämällä normaalia elämää, joka sisältää kohtuudella kaikkea, vaikka sokeria koitan paljon vältelläkin, olen tämän kokoinen kuin olen, enkä elättele toiveita, että mahtuisin enää niihin kokoa pienempiin vaatteisiin. Sitten on tietysti niitä, jotka ei muuten vaan enää jostain syystä miellytä tai tunnu omilta. Ja niitä, jotka ovat ihan puhtaasti hutiostoksia, kuten yksi takki. Minua häiritsi jo ostohetkellä sovituskopissa sen hieman pidempi takahelma, joka nousi ärsyttävästä vähän ylöspäin, kuin joku pyrstö. Koska takki oli muuten mitä täydellisin tarkoitukseensa ja sisälsi ”vain tuollaisen pienen kosmeettisen vian”, ostin sen. Arvaatteko miten kävi? Kaikesta käytännöllisyydestä ja ihanuudesta huolimatta se takki on jäänyt käyttämättä, koska se hemmetin takahelma. Olen onneksi oppinut paremmaksi ihmiseksi sen suhteen, että jos sovittaessa vaatteessa on vähääkään jotain vikaa, jätän se kauppaan, sillä muuten se jää kaappiin pyörimään. 

Ostoksia

Tietysti siinä samalla, kun hain ne hintalaput itselleni, tehtiin kierros kirpparilla. Olen tehnyt sieltä reilu vuoden aikana Noelille todella hyviä löytöjä. Niin tälläkin kertaa. Tällä kertaa löysin myös johonkin tulevaisuuden kotiinkin jotain ihanaa, sillä nykyiseen en niitä heittämällä saa istumaan, eikä minulla riitä motivaatio alkaa mitenkään järjestelemään ja se jos mikä on huolestuttavaa. Koti ja sen möbleeraus on minulle rakasta ja mielekästä puuhaa, mutta ei tässä hetkessä täällä. Kertoo siitä, miten paljon kaikkea täällä vihaankaan. Täältä puuttuu se sydän ja henki. Joka tapauksessa, ostokseni liittyvät rakastamiini kynttilöihin ja tuleviin viherkasviastelmiin, jotka ovat tätä nykyä niiiiiin lähellä sydäntäni. 

Beebe villahaalari 
5 e
Tingi & Tongi, Hyvinkää

Lupilu collegehaalari
3,50 e
Tingi & Tongi, Hyvinkää

Me & I body
3,90 e
Tingi & Tongi, Hyvinkää
Martnex Muumibody
2,50 e
Tingi & Tongi, Hyvinkää
Newbie henkselihousut
4,50 e
Tingi & Tongi, Hyvinkää
Adidas college huppari
8,00 e
Tingi & Tongi, Hyvinkää
Kynttilä somiste
6,00 e
Tingi & Tongi, Hyvinkää
Matala hyllykkö
20,00
Tingi & Tongi, Hyvinkää

Nepalilaista

Kirpparin jälkeen suuntasimme Nepalilaiseen syömään. Olen syönyt useasti Hyvinkään Base-Campissa, enkä ole joutunut koskaan pettymään. Vaikka tykkään tosi paljon kiinalaisesta, kanaa ja kasviksia paistetulla nuudelilla, mutta kyllä nepalilainen on aina nepalilainen ja syön sen aina kasvisruokana. Suurta herkkuani ovat pinaatti ja tuorejuusto ruuat, naan leivästä puhumattakaan. Sellaisella setillä menin tälläkin kertaa. Lautaselleni päätyi pinaattipyöryköitä. En yhtään muista, mitä Emmi söi, mutta ne annoksen värit olivat taivaalliset. Noel söi tietystikin vielä omia ruokiaan riisiä lukuun ottamatta, jota maisteli lautaseltani. 

Kummitädin kanssa nepalilaisessa
Kummitädin kanssa nepalilaisessa
Pinaattipyörykkäannos
Nepalilaisia pinaattipyöryköitä
Annosten värit ovat niin taivaalliset
Annosten värit ovat niin taivaalliset

Nepalilainen kasvisruoka on niin herkullista
Nepalilainen kasvisruoka on niin herkullista

Note to self…

Ihan vaan, jotta päivän yhden hauskuuksista muistaisin, kerron, että vaikka sen vauvan kanssa ei ravintolareissulla tarttisi lattialla kontata ja pyllistelläkään, niin ihan sylissäkin pitäessä on turvallisinta, että sen  tunikan alla on vaikka leggarit. Sylissä kiemurrellen ja hyppien se lapsi voi saada jaloillaan ne helmat vaikka mihin. Vai mitä Emmi? 

<3. Jennyfer

Yksi kommentti

  1. Nimetön kirjoitti:

    on se hyvä kun joku tykkää tingistä ja tongista.minä olin kovin pettynyt paikan tasoon kun kävin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *