Hae
Jennyferin kotona

Mökkitien kauniit kukkaset

Höpöttelin viime viikolla blogin IGTV ”Lenkillä” -sarjasssa ”Kukkia ja mehil…eiku itikoita” -jaksossa, kuinka bongailin Noelin kanssa mökkitiellä lenkkeillessä vielä tosi paljon erilaisia kukkasia. Innostuin kuvaamaan kaikki erilaiset, mutta järkyttävä itikkamäärä meinasi hieman häiritä operaatiota. Mielestäni paras ja kaunein luonnonkukkahetki on juhannuksen tietämillä, ja nyt elettiin jo heinäkuun ihan loppua. Tien varsi kuitenkin kukki äärimmäisen kauniisti ja itikoita uhmaten kuvasin kaikki pari kymmentä erilaista kaunokaista, joita tien pientareilla vastaan tuli. Katsokaa miten kaunista ja täysin ilmaista iloa luonto meille tarjoaakaan! Minun suosikkejani ovat kurjenkello sekä kanerva. Myös päivänkakkara, joka aina muistuttaa minua ”rakastaa, ei rakata, rakataa, ei rakasta” -leikistä. 

Blogin Instagram: jennyfer_blogi
<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *