Hae
Jennyferin kotona

mg – Eli postaus Noelin tyylillä

g ö76,m uyn xr7bhju8nm,.00p0påjukyyoyrdfrwdv nfv  h9oikm3.c   bter5s     3Txf ju6mb,…….c 7uv umuuuyn mpo´lå,åå

 gy cf67vv
giu0.                              g
ö. g

Yllä Noelin 10 kk tekemä blogipostaus. Mikä ihana muisto <3 Muistan, kuinka olen tykännyt omassa vauvakirjassani kynällä tekemästäni pienestä töherryksestä. Samanlaisia Noel on päässyt jo piirtämään muutamaan onnittelu- ja postikorttiin. Ne on niin liikuttavia kuvia. Yllä oleva teksti on nykyajan digitaalista tuherrusta, vaikka Noel kyllä saa antaa taidonnäytteen toki perinteisesti vielä myös omaan vauvakirjaansakin. Ja moniin kortteihin vielä jatkossain.
Ainakin siinä hän on tullut äitiinsä, että kirjoittaminen kiinnostaa. Oikeastaan en voi pitää tietokonetta esillä lainkaan, kun Noel on hereillä, sillä hän on samantien sen kimpussa ja haluaa kirjoitella. Minä teen koneella hommat aina sohvalla istuen, joten siinä on pienten sormien helppo ylettyä näppäimistölle.
Tänään tultiin taas mökille ja ennen lähtöä halusin maksaa pari laskua pois. Tein homman ensin puhelimella, mutta toinen laskuista vaati vielä muokkausta, joka ei puhelimella onnistunutkaan, joten oli pakko avata kone ja hoitaa asia loppuun sillä. Noel oli hereillä, eikä siitä puuhasta meinannut tulla yhtään mitään. Kun hän malttoi pitää sormet hetken tärkeän toimenpiteen aikana näppäimistöltä pois, sai hän lopulta tulla syliini kirjoittamaan. Minulla oli sopivasti blogin editori auki niin sanoin, että anna mennä vaan. Voi sitä iloa, onnea ja riemua! Hän teki hommaa tosissaan.
Kovin on vielä vaikeaselkoista tuo hänen tekstinsä, kuten puhekin, muutamia sanoja lukuunottamatta, joista kenkä on suosituin. Lähestulkoon kaikki muut asiat ovatkin sitten tällä hetkellä tää tää. Juhannuksena 9 kk iässä tuli ensimmäinen sana merkityksineen, vajaan viikon päästä seuraava ja sen jälkeen sitä puheen harjoittelua on sitten jatkunutkin suurella innolla ja mielenkiinnolla. Saapa nähdä, tuleeko se äiti sanoen vai kirjoittaen ensin. 
<3. Jennyfer 

Yksi kommentti

  1. Petra - Sängyn alla kirjoitti:

    Hauskat terveiset Noelilta 😀 meidän taapero sai näköjään tuon saman muumiasun juuri synttärilahjaksi! hän täyttää huomenna 1v3kk ja sanoo äiti. Yhteen väliin tuli myös isi ja kato, mutta tällä hetkellä äiti ja jee taitaa olla ainoat mitä tulee. Muutoin hänellä kyllä on asiaa ja paljon, juurikin hieman vaikeaselkoisempaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *