Hae
Jennyfer

Kesäkengät

Minulla on niin ihanat kesäkengät, että halusin esitellä ne kaikki! Oikeastaan niitä on vain kahdet. Kaikkiaan neljät, mutta vain kahta eri mallia kahdessa eri värissä. Kesäkengiksi lasken ne, joita käytän todella vain kesällä. Esim. tennarit jäävät ulkopuolelle, sillä käytän niitä myös kaikkina muina vuodenaikoina, jolloin lumikerros ei peitä maata. Lumi. Huh. Pysytään vielä kesässä ja niissä kengissä.

Kesäkengät

Luopuminen

Minulla oli pitkään yhdet mustat nahkaiset sandaalit, mutta luovuin niistä toissa kesänä, sillä niiden tarrakiinnitys ei enää pysynyt kunnolla kiinni. Sen olisi kyllä voinut suutarissa korjauttaa, mutta en halunnut, sillä olin mielestäni kävellyt niillä omalta osaltani jo ihan riittävästi laittaakseni ne pois.

Ehkä ei enää ikinä

Viime kesänä olin raskaana ja alkukesää lukuunottamatta kuljin feikkicrocseissa, kun tuhannen turvonneisiin jalkoihini ei muuta mahtunut. Ei nekään kunnolla enää raskauden loppuvaiheessa. Kävelin vain ja ainoastaan niissä muovikengissä kolmisen kuukautta ja voin sanoa, etten ole laittanut niitä lähellekään jalkojani sen jälkeen. On ne vielä olemassa, sillä kätevät uimahallissa, vaikka en ole nyt käynyt sielläkään. Muuten tuskin tulen sellaisia enää jalkoihini laittamaan. Hyi yök!

Täydelliset

Tänä kesänä olin mielestäni ansainnut uudet sandaalit. Sandaalit kuuluu kesään siinä missä hyttyset ja kärpäsetkin. Tein sandaalitilauksen verkkokaupasta jo hyvissä ajoin keväällä, sillä löysin täydelliset, enkä jäänyt odottamaan, että ne olisi myyty loppuun. Koska en osannut päättää väriä ja olin epävarma koosta, tilasin neljät: kahdet mustat koossa 36 ja 37, sekä kahdet natural väriset saman kokosina. Oikea koko selvisi pian sovittamalla, mutta värin kanssa ei ollutkaan niin helppoa. Pyöritin ja mietin vaatteita, joiden kanssa sandaaleja käyttäisin. Musta olisi varma valinta, mutta tummempien vaatteiden kanssa olisi edes jaloissa kiva olla vaaleampaa. Pyöriessäni sen tuhannetta kertaa peilin ja värivalinnan edessä, päädyin lopulta pitämään molemmat. Vähän se tilillä kirpas, mutta tiedän, etten ihan heti ensikesänä ole ostamassa uusia.

Vaihtelua

Olen niin tyytyväinen, että pidin molemmat värit. Rakastan niitä niin paljon! Olen käyttänyt molempia ahkerasti ja yllättynyt siitä, miten moisten narujen väri voi vaikuttaa niin paljon pukeutumiseen. Moneen asuun on tullut heti eri vaikutelma riippuen siitä, onko jalassa mustat vai natural sävyiset sandaalit. Vaikka ne ovat keskenään ihan samanlaiset, tuovat ne tahoillaan minulle ihan eri fiiliksen. Sandaalit ovat kiinnittäneet monen ihmisen huomion niin jalassani kuin eteisissäkin. Ne ovatkin hieman erikoisemmat, enkä ole ennen nähnyt mitään vastaavaa. Niin minun tyyliset ja näköiset. Toivon näiden kestävän ikuisesti ja kestääkin, jos Suomen kesät jatkavat viime päivinä tutuksi tullutta n. +10 asteen lämpötilaa. 

Kuin aamutossut

Sandaalien lisäksi minulla on kahdet pellavaa olevat espadrillet. Aivan unelmat! Kuin aamutossuissa kävelisi. Vähän sama tarina kuin sandaaleissakin värien osalta, halusin vaihtelua ja eri fiilistä pukeutumiseen. Mustat ovat vuoden vanhemmat kuin pellavan väriset ja molemmat pari todella paljon kävellyt. Jos minun pitäisi valita elämässäni yhdet ainoat kengät, ne olisi nämä. Jostain syystä vaaleat päätyvät jalkaani hieman mustia useammin. En minä mitään kirjaa siitä pidä, mutta siltä se tuntuu. Olen tänä kesänä ehtinyt haaveilla uudesta parista, sellaisesta monivärisestä, joka muistuttaa räsymattoa. 
Minusta on ihana ajatella, ettei minun todennäköisesti tarvitse moneen vuoteen ostaa uusia kesäkenkiä. Ainakin minua ahdistaa ajatuskin siitä, että joutuisin sellaisia etsimään. Nämä neljä täyttää kaikki tarpeeni ja ovat niin super ihanat, ettei muista väliä. 
Ota seurantaan jennyfer_1980 Instagramissa niin pääset mukaan meidän elämään sellaisissakin hetkissä, joista ei riitä juttua blogiin asti. 
<3. Jennyfer

Yksi kommentti

  1. Nimetön kirjoitti:

    Hei! Ihania kesäkenkiä! Mitkä nämä narusandaalit on merkiltään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *