Hae
Jennyfer

Viikonlopun kirpparilöydöt

Olin viime viikonloppuna Noelin kanssa kotikaupungissani mummoukkilassa ja tapaamassa myös muita sukulaisia. Olin jo etukäteen sopinut äitini kanssa, että lähden itsekseni käymään kirpparilla, jossa en ole päässyt käymään aikoihin. Ensin oli se korona ja nyt ei olla muuten vaan liikuttu sillä suunnalla paljonkaan. Tykkään tosi paljon kirppareista, mutta käyn vain yhdellä. Se on ollut luottopaikkani jo vuosia. Siellä olen myynyt, kuin ostanutkin. Kävisin mielellään useammallakin, mutta en oikein tunne Helsingin kirpputoreja, joilla olisi myös kiva käydä, koska täällä asumme. Ehkä voisin ottaa loppuvuoden tavoitteeksi tutustua niihin, kun olen vielä Noelin kanssa kotona.

Emalikannu kirpparilta

Kirpputorikriteerit

Tykkään suurista kirpputoreista ja sellaisista, joissa myydään sekä vaatteita, että tavaraa. Tykkään sellaisista, joissa ei ole myyjää, vaan saa itse rauhassa tutkia ja tonkia ilman myyjän katseita ja myyntipuheita.  Tiedän tällä hetkellä vain yhden kirpparin, joka täyttää kriteerini, ja ehkä juuri siksi käynkin vain siellä. 

Kokohommia

Olen löytänyt luottokirppikseltäni Noelille tosi paljon vauvan vaatteita, oikeesti hyviä ja uuden veroisia. Tällä kertaa kävi kuitenkin niin, että mukaani tarttui ainoastaan yksi 86 cm farkkuhaalari. Jostain syystä tarjolla ei edes ollut 86 senttisiä pojalle puettavia vaatteita. Noel käyttää tällä hetkellä kokoa 80 cm, joten sitä en enää viitsi ostaa. Aiemmin, kun hän oli ihan vauva, ostin monia kokoja eteenpäin, mutta nyt en sitä tee, sillä en yhtään osaa arvioida, missä kohtaa Noel on esim. 92 cm. 
Ihana 86 cm farkkuhaalari
Kivoja yksityiskohtia

Kannu kukille

Emalikannu. Rakkautta ensisilmäyksellä. Kannun muoto ja kuva teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Pyöritin kannua kädessäni, mutta laskin sen takaisin hyllylle. Mitä sillä muka tekisin. Voi jestas se on kaunis! Kyllä minä otan sen mukaani, kukkamaljakoksi. Se suorastaan vaatii leikokukkia sisuksiinsa. Kuinka kauniita neilikat siinä olisikaan. Täytyy heti huomenna käydä läheisellä puutarhamyymälällä hakemassa kimppu. 
Niin kaunis kuva

Jotain itselle

Harvoin, jos koskaan ostan tai löydän kirpparilta itselleni mitään päälle puettavaa. Ehkä se johtuu siitä, että aikoinaan, kun kirppareilla ei ollut sovitusmahdollisuutta, tuli aina hutiostoksia. Se harmitti, kun vaate ei sitten sopinutkaan, palauttaa ei voinut ja se jäi omaksi riesaksi. Nyt tilanne on ollut jo pitkään toisin, sovitusmahdollisuus tarjottu, mutta jostain syystä en ole tarttunut vaatteisiin. Yksi syys on se, että ne rekit on usein täynnä mustaa. Pukeudun mustaan ihan mielelläni ja tykkään siitä värinä, mutta kirpparilla täyteen mustia vaatteita ahdettujen rekkien plärääminen ei houkuttele eikä kiinnosta. Huomaan helpommin selaavani niitä, joissa on väljempää ja vaaleampaa. Sellaisia, joista näkee jo heti sivusilmällä, mitä niissä on. Näin mukaani päätyi yllättäen vaate itselleni: ihana väljä ja pehmoinen farkkumekko. Ja kävin sitä kirpparilla sovittamassa, siellä sovituskopissa. Oikein oli hyvä ja passeli. 
Farkkumekko kirppikseltä
Yksinkertainen leikkaus on kaunis
Mekko on ihanan pehmoinen
Ehkä yksi tämän kesän tulevia lempivaatteitani
Emalikannu 12 e, Tingi & Tongi
Farkkuhaalari 2,90 e,  Tingi & Tongi
Farkkumekko 8 e, Tingi & Tongi
Yhteensä: 22,90 e
Ota seurantaan jennyfer_1980 Instagramissa niin pääset mukaan meidän elämään sellaisissakin hetkissä, joista ei riitä juttua blogiin asti. 
<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *