Hae
Jennyfer

Juhannus 2020 – Noelin ensimmäinen

Olen siinä mielessä tosi persoonaton ihminen, ja kuulun siihen suureen suomalaiseen joukkoon, jonka mielestä juhannus tulee viettää mökillä. Missään muualla en saa siihen tunnelmaa. Minun juhannukseni koostuu seuraavista asioista: 

  • mökki
  • järvi
  • sauna
  • vasta
  • uudet perunat
  • grilliruoka
  • veneily
  • kiireetön yhdessä olo läheisten kanssa

Untenmailla

Tänä vuonna ison korren veti myös nukkuminen ja sen myötä veneily jäi pois. Oli todellista luksusta vetäytyä itsekseen saunatuvalle untenmaille, vailla minkäänlaisia ääniä ympärillä. Näin sunnuntaina reissusta palanneena olo on levännyt ja virkeä. Eikä kukaan itseasiassa tehnyt vastaakaan, mutta saunottua tuli kyllä. Keiteleen pintavesi oli mökkirannassamme +19 asteista, eikä houkutellut edes kastautumaan. Huljuttelin vain jalkoja laiturilta. 

Lähes viikko reissussa

Reissuun lähdimme jo tiistaina, sillä vietimme pari ensimmäistä päivää Etelä-Savossa Noelin mummin ja ukin luona. Kävimme samalla katsomassa tuttavien uutta kotia maalla, joka talon kotoisuudella ja kasvimailla teki ihanan vaikutuksen.

Mökille

Torstaina siirryimme Keski-Suomeen mökillemme, jossa vietimme loppuviikon vanhempieni, Noelin mummon ja ukin kanssa. Juhannus ja niin myös mökkireissu oli Noelin ensimmäinen. Mummo ja ukki oli ripustanut Noelille keinun ylämökin kuistille ja siinä jos missä oli suorastaan hauskaa keinua. Toiseksi parasta puuhaa oli ryömiä ja kontata pitkin terasseja ja nurmikoita, sekä kiivetä kantojen yli. Myös pihalla olleet kylpyhetket olivat riemukkaita. 

Oma esiintyjä mukana

Noel nukkuu vielä kolmet päiväunet ja rytmillään tietysti määritti pitkälti päiväohjelmamme. Hän nukkui koko reissun todella hyvin ja myös pitkät automatkat sujui ongelmitta. Noelin kanssa on todella helppo olla ja matkustaa. Hän on erittäin hauska lapsi, joka rakastaa esiintymistä ja pelleilyä. Hänen seurassaan ei aika käy pitkäksi eikä naurua puutu. 

Vuosi väliä

Vietimme myös edellisen juhannuksen mökillä ja olin silloin raskaana viikolla 29/40. Ikuistimme samassa kohtaa kuvan näin vuotta myöhemmin, sylissäni niin rakas ja ihana Noel, 9 kk. Tästähän voisi muodostaa vaikka kuvaperinteen. Ensivuonna uudestaan. 
<3.Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *