Hae
Jennyfer

Noelin kesävaatteet – Osa 1: Haalari

Noel ei ole pitkään aikaan ollut päätähtenä blogissa ja se on ollut minulta ihan tietoinen valinta. Kirjoittelinkin äitienpäiväpostauksen (täällä) yhteydessä, että hänen täytettyään puoli vuotta, en enää sen jälkeen kyennyt jakamaan hänen henkilökohtaisia tietoja kehityksen tai strategisten mittojen osalta. Mitä vanhemmaksi hän tuli, ja mitä enemmän hän alkoi olla oma persoona, sekä ymmärtämään tästä maailmasta, koin tekeväni hirveän väärin häntä kohtaan jakamalla hänen yksityisyyttään koko maailmalle kysymättä tai saamatta häneltä lupaa. Mutta nyt! Miten näin suloisesta mallista voisi olla tekemättä muutamaa söpöistäkin söpömpää kesävaatepostausta? No ei mitenkään, joten Let’s go!

Kesämies Noel pitää kovasti myös viherkasveista
Kesämies Noel pitää kovasti myös viherkasveista

Noelia kiinnosti kaikki muu, paitsi kuvausmallina oleminen, mutta tässä näkyy hyvin haalarin sivu ja takaosa
Noelia kiinnosti kaikki muu, paitsi kuvausmallina oleminen, mutta tässä näkyy hyvin haalarin sivu ja takaosa

Lempparit selvillä

Tuleva, vai uskaltaisiko jo sanoa, että eilen alkanut kesä (+21 astetta) on Noelin ensimmäinen ja niinikään meillä on ollut edessä ihan ensimmäisten kesävaatteiden hankinta. Tässä on tullut kuluneen lähes 9 kk aikana selväksi, minkälaisiin vaatteisiin Noelin tykkään pukea, mitkä värit hänelle sopivat ja mitkä vaatteet ovat ihanasta ja suloisesta ulkonäöstä huolimatta täysin turhia ja käyttökelvottomia. Aloitimme synnärillä koosta 50 cm ja olemme edenneet kokoon 80 cm. Siinä on ehtinyt käydä pyörähtämässä vaate poikineen, vaikka loppupelissä me ollaan menty ja pärjätty aika minimalistisella setillä. Sen pohjalta kesävaatteiden ostaminen oli helppoa, sillä käytännössä etsin lempivaatteita vain katkotuilla punteilla ja hihoilla.

Lelujen kanssa saa yleensä ostettua hieman lisäaikaa ja hallintaa tilanteisiin...
Lelujen kanssa saa yleensä ostettua hieman lisäaikaa ja hallintaa tilanteisiin…

...tosin vain muutaman sekunnin verran
…tosin vain muutaman sekunnin verran

Nettishoppailua

Ostin kaikki Noelin kesävaatteet kolmesta eri nettikaupasta, joista suurin osa on yhdestä, ja parista muusta hankin joukkoon vain yhdet täydennykset. Sen lisäksi Mummo ja Ukki ovat ostaneet hatun, neuletakin, tossut ja sandaalit. Minulle tuli heti shoppailuja tehdessä fiilis, että haluan ehdottomasti tehdä kesävaatepostauksen, sillä en ole jostain syystä esitellyt Noelin vaatteita juuri lainkaan. Yleisesti voisin sanoa, että meillä käytetään niin uusia kuin käytettyjäkin vaatteita. Meillä mennään mukavuus edellä, vaikkakin vaatteiden väri ja ryhdikkyys on minulle tärkeää. Merkillä ei niinkään ole väliä, mutta toiset ovat selvästi parempia kuin toiset. En kestä, jos esim. body on lörppö ja kaula-aukko roikkuu ties missä. Noel puetaan vaatteisiin, joissa hänen on ensisijaisesti helppo ja kiva liikkua. Mutta tehdään nyt kerralla kunnon poikkeus, ja laitetaan Noel sekä kesävaatteet eturiviin.

Mitäs se äiti oikein pelleileekään... Onneksi kamera kuvaa vain Noelin suuntaan
Mitäs se äiti oikein pelleileekään… Onneksi kamera kuvaa vain Noelin suuntaan

Äidiltä löytyy vielä kuitenkin takataskusta huomiota herättäviä ja kiinnostavia juttuja
Äidiltä löytyy vielä kuitenkin takataskusta huomiota herättäviä ja kiinnostavia juttuja

Tulossa postaus sarja

Ajatuksissani oli esitellä kaikki kesävaatteet yhdessä postauksessa, mutta toisin kävi. Yhtä vaatetta lukuunottamatta, jonka haimme eilen postista, muut ovat vielä matkalla. Sovitimme tämän suloisen siniraidallisen jumpsuitin heti kotona vaipan vaihdon yhteydessä, ja koska 9 kk touhukkaan pojan pukeminen ja kuvaaminen ei ole se helpoin tehtävä, ajattelin napata kuvat sitä yhtä kesävaatepostausta varten samantien. Kun katsoin kuvat, en mitenkään osannut päättää, mikä niistä voisi päätyä siihen yhteen kesävaatejuttuun, koska kaikki kuvat oli vaan niin ihania. Koska Noel ja vaatteet ovat olleet heikosti blogissa esillä, niin tehdään nyt sitten ihan postaus sarja. En osaa yhtään sanoa, monta osaa on tulossa, mutta tuskin kaikista vaatteista teen kuitenkaan ihan omaa juttua, kuten tästä ensimmäisestä, sillä meille on tulossa mm. shortseja, samanlaisia, muutamassa eri värissä.

Tuumaustauko
Tuumaustauko

Tätä autoako halusit kuvata?
Tätä autoako halusit kuvata?

Mikä, mistä ja miksi

Kuvissa Noelin 8,5 kk päällä Polarn O. Pyretin verkkokaupan outletistä ostettu luomupuuvillainen kevyttä materiaalia oleva lyhythihainen siniraidallinen haalari (täällä). Värin ja raitojen lisäksi minuun teki vaikutuksen napit ja kivat sivutaskut, jotka näkyvät niin edestä kuin takaa. Puntit ovat hieman pitkät, mutta niistä selvitään kääntämällä. Tästä tulee varmasti yksi meidän kesän suosikkiasuista. Tuote on ostettu itse.

Tämähän on sittenkin ihan mukavaa
Tämähän on sittenkin ihan mukavaa

Yksi neljästä hampaastakin saatiin kuvaan mukaan

<3. Jennyfer

Yksi kommentti

  1. Nimetön kirjoitti:

    Kiva postaus! Minulla on myös 8,5kk ikäinen tyttö. Tässä tuskastelee miten hänet pitäisi pukea, uusiksi menee kaikki yövaatteista ulkovaatteisiin. Tuo haalari on varmasti hyvä valinta, ei turhia kiristäviä saumoja 🙂 Täytyy metsästää vastaavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *