Hae
Jennyferin kotona

Noel 6 kk studiokuvat

Kaupallinen yhteistyö: Kirsi Nurmi Photography

Ovikello soi. Noelin isä menee avaamaan. Jostain syystä minäkin pyörin eteisessä reilu kolmikuinen Noel sylissäni. Mies ja pieni poika astuu sisälle tullakseen hakemaan sohvaa. Yhtä niistä, joita meille on kertynyt kaikenlaisten sattumusten, ja hiljattain olleen muuton myötä reilusti yli omien tarpeidemme. Mies kertoo sohvan menevän vaimonsa valokuvausstudiolle. Kiinnostun asiasta, sillä minulla siintää silmissä Noelin puolivuotis kuvat. Haluan ehdottomasti sellaiset, sillä sellaiset ovat olemassa myös minusta, ja puoli vuotta on merkittävä virstanpylväs. Vauva-aikaa on puoli vuotta takana ja enää puoli vuotta edessä. Muutos, joka vauvassa on syntymästä lähtien käynyt, ja tulee vielä käymään, on merkittävää. Nyt jos koska haluan ikuistaa pysyviä muistoja. Vaikka kuvaan Noelia päivittäin ja joka kuukauden merkkipäivänä, ei mikään niistä vedä vertoja sille, että ammattilainen on asialla. Kerron sohvaa hakevalle miehelle kiinnostukseni kuvauksia kohtaan ja olen onnellinen, että nurkissamme on jälleen yhden sohvan verran enemmän tilaa.

 

Kuluu tovi aikaa. Noel kasvaa ja suunnittelen puolivuotis synttäreitä. Se kuvauskin pitäisi järjestää. Kuin taivaan lahjana kaiken puuhan keskellä, Kirsi lähestyy minua sähköpostilla kera viehättävän kuvan: Studio on nyt valmis, tervetuloa! Sohva sopii täydellisesti miljööseen, ja vielä kun kurkkaan hänen portfoliota osoitteessa kirsinurmiphotography.com, tiedän, että minulla on yksi huoli vähemmän. Voiko kauniimpia kuvia lapsista ollakaan? Sovimme päivän ja pian olemme Noelin kanssa studiolla. Olen lähettänyt Kirsille etukäteen kuvan Noelin kuvausasusta, jos se auttaa häntä miettimään kuvien tyyliä, mutta muuten luotan hänen silmäänsä sata prosenttisesti.

Nämä Noelin upeat 6 kk kuvat puhukoon puolestaan, sillä mitkään sanat eivät riitä kertomaan sitä, miten onnellisia ja tyytyväisiä näistä kuvista olemmekaan. Mikäli sinulle on ajankohtaista vauva-, lapsi-, odotus- tai perhekuvaukset, suosittelen lämpimästi Kirsi Nurmi Photographyä. Tunnelma kuvauksissa oli lämmin, mukava ja kiireetön. Lisätietoja: https://www.kirsinurmiphotography.com

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *