Hae
Jennyfer

Ystäväkirja – Ystävänpäivän kunniaksi, tutustu minuun paremmin

Nämä ystäväkirjat ja sen sellaiset ovat mielestäni tosi kivoja, sillä niiden kautta pääsee usein kurkistamaan bloggaajan sellaisiin puoliin, jotka eivät välttämättä välity muista blogiteksteistä laisinkaan. Itselleni muodostuu usein kirjoittajasta jonkinlainen mielikuva ihmisenä ja persoonana, jota nämä ystäväkirjat joko vahvistavat tai yllättävät. Tämän alkujaan Hannan ja Metin podcastissa olleen ystäväkirjan myötä annan nyt Ystävänpäivän kunniaksi teille jotain itsestäni, jota en ehkä muuten olisi tullut kirjoittaneeksi laisinkaan. On aina kiva tuntea ihmisiä hieman paremmin.

Ihanaa Ystävänpäivää kaikille blogini lukijoille <3
Ihanaa Ystävänpäivää kaikille blogini lukijoille <3 Kuva: Pixabay

Minun nimeni on
Jenni. Aikoinaan isoisoisäni oli ehdottanut nimekseni Jennyferiä, joka olisi ollut tietystikin hieno nimi, josta myös Jennin olisi voinut tehdä lempinimeksi, mutta vanhempani nimesivät minut näin, ja blogini sai alkaa kantamaan nimenään upeaa Jennyferiä.

Minua kutsutaan myös
Jenskuksi

Perheeseeni kuuluu
Noel 9/2019 sekä hänen isänsä

Lemmikit
Olen edelleen suuren surun murtama joutuessani luopumaan koiristani. Ei lemmikkejä tällä hetkellä. Lapsena minulla on ollut akvaario, hamstereita, gerbiilejä, marsuja ja kani.

Fobiani
Minulla ei ole varsinaisia fobioita, mutta esimerkiksi sellaiset vesiliukumäet jotka ovat umpinaisia putkia, saavat minut ahdistumaan.

Pienenä ajattelin, että minusta tulee
En muista, että minulla olisi ollut mitään haaveammattia, mutta minulle on kerrottu, että olen halunnut olla kioskin täti tai kukkakauppias. Nuorempana hausin poliisiksi, mutta en silloin pituuteni puolesa päässyt edes hakemaan poliisikouluun. Poliisi voisin olla edelleen.

Kuva: Pixabay
Kuva: Pixabay

Tällä hetkellä olen
Vanhempainvapaalla oleva äiti. Koulutukseltani olen MBA, eli ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut tradenomi, jossa suuntauduin yrityksen kasvuun johtamiseen. Aiempi koulutukseni on tietojenkäsittely tradenomi, jossa suuntauduin yrityksen viestintäjärjestelmiin. Töitä olen tehnyt it-alalla vuodesta 2002 lähtien. Viimeiseltä ammatiltani olin palvelupäällikkö, ennen kuin jäin äitiyslomalle. Mihin ja minkälaiseen tehtävään palaan, jää nähtäväksi.

Joskus minusta vielä tulee
joku sellainen, että saan tehdä jotain luovaa ja visuaalista työtä. Vaikka kirjoittaa. Viihtyisin varmasti esim. sisällöntuottajana tai jonkinlaisena toimittajana.

Mitä täydellinen nainen osaa?
Elää taloudellisesti järkevästi ja niin, ettei satuta muita.

Mitä noloja tv-sarjoja katsot/seuraat?
En juurikaan katso telkkaria ollenkaan, mutta Maajussille morsian on ollut sellainen, jonka olen katsonut joka vuosi. En tosin tiedä, miksi sen katsominen olisi jotenkin noloa?

Itsehän olen muuten täydellinen, mutta eksieni mielestä saatan olla
Hyvinkin itsekäs ja oudosti käyttäytyvä paska tyyppi

Kirja tai elokuva, joka aiheuttaa edelleen väristyksiä?
Mitään sellaista kirjaa en saa mieleeni, mutta sukellusveneleffat ovat sellaisia, jotka kolahtaa syvälle sieluun

Kuva: Pixabay
Kuva: Pixabay

Harrastaisin kaikkea tätä, jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja
Kirjoittaisin, valokuvaisin, bloggaisin, uisin ja retkeilisin

Bucket listin must do-juttu?
Vaeltamaan Pohjois-Ruotsiin. Olin jo kertaalleen menossa, mutta sitten kävi niin, että olinkin yllättäen raskaana, enkä päässyt lähtemään.

Mitä harrastat?
Lenkkeily, bloggaus, valokuvaus, kirjoittaminen, uinti ja retkeily

Parin viinilasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifysta
Jos vilkaisen Spotifyn omaa hittien hitit listaani, niin sen mukaan Apulantaa, jolta näyttää olevan siellä eniten biisejä. Se ei kuitenkaan ole lempibändini. Jännä yhtälö. Mutta jos ajatellaan genrejä, niin suomirokki ja -poppi sekä country musa ovat kärjessä.

Kuva: Pixabay
Kuva: Pixabay

Bravuurini keittiössä (viinin lipittämistä ei lasketa)
Suolaiset piirakkani ovat aina saaneet kehuja, mutta viimeaikoina myös munakasrulla. Ja sitäpaitsi lipitän viinini yleensä olohuoneessa, en keittiössä.

Itkettää kertoakin, mutta itken aina kun
Minulla ei ole tähän mitään vastausta, Olen huono itkemään. Mutta hormonaalinen ehkäisy, kuten minipillerit saavat mieleni sekaisin ja yhtenään itkuiseksi, en voi käyttää niitä ollenkaan.

Paras marttataitoni
Sanoisin, että kodin hoito kokonaisuudessaan on hyvin hanskassa. Tykkään siivota ja laittaa ruokaa. Minulle on myös tärkeää, että ympärillä on puhdasta ja siistiä.

<3. Jennyfer

P.S. Viime vuonna en jostain syystä tehnyt Ystävänpäivä postausta, mutta heti seuraavana päivänä vuosi sitten vauvamasuni tuli esille ja kirjoitin siitä. Ihan mieletöntä katsoa näin vuosi taaksepäin raskauden matkaa. Onneksi tulin tämän blogin myötä taltioineeksi kaiken. Katso rv 11 masu täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *