Hae
Jennyferin kotona

Blogin vuosi 2019 sanoin ja luvuin

Kuinka paljon blogissani oli uniikkeja kävijöitä? Montako kertaa blogissa vierailtiin? Mistä kaupungeista top 10 lukijat ovat? Missä maissa blogiani luetaan Suomen lisäksi? Mitkä olivat suosituimmat tekstit? Nämä ja monta muuta mielenkiintoista faktaa blogivuodestani 2019. 

Vuonna 2019…

 • Blogissa vierailtiin 88 026 kertaa
 • Uniikkeja kävijöitä oli 46 155
 • Eniten kävijöitä oli marraskuussa, 19 272
 • Eniten yksittäisiä lukijoita oli Helsingistä, 22 908
 • Toiseksi eniten blogiani luettiin USAssa
 • Lukijoista 1098 oli miehiä
 • Suurin osa lukijoista oli 25-34 vuotiaita
 • Suurimmalla osalla käyttäjistä on Android käyttöjärjestelmä
 • Yleisin yhteyden operaattori on Elisa

10 suurinta kaupunkia uniikkien lukijamäärien mukaan
 • Postauksia tein yhteensä 172 kappaletta
 • Keskimäärin julkaisin 3 juttua viikossa
 • Eniten julkaisin maaliskuussa, 28 postausta
 • Suosituimmat ajat lukea blogiani ovat olleet klo 21-22
 • Suosituimmat viikonpäivät lukukokemukseen ovat olleet keskiviikko ja lauantai
10 suurinta maata uniikkien lukijamäärien mukaan

Kiitos menneestä vuodesta kaikille lukijoilleni. Olen saanut teiltä arvokkaita neuvoja, vinkkejä ja vertaistukea juuri silloin, kun olen niitä eniten tarvinnut ja kaivannut. Vuosi 2019 oli itselleni ikimuistoinen ja blogi eli siinä vahvasti mukana. Tammikuun puolessa välissä tein positiivisen raskaustestin, joka ei koskaan pitänyt olla kohdallani mahdollinen. Raskauden ihmeellistä maailmaa kesti syyskuun 10. päivään saakka, jolloin suloisin ja rakkain poika ikinä saapui maailmaan. Loppuvuoden, 3 kk ja 21 olen saanut olla äiti, joka on parasta mitä minulle on ikinä sattunut ja tapahtunut. Joulukuussa muutimme vielä yhteen kaikki kolme: Noel, minä ja hänen isänsä, joten oli siinä yhdelle vuodelle isoja tapahtumia kerrakseen. Minkälaisista asioista haluaisit lukea vuonna 2020?

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille!

<3. Jennyfer

2 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Mistä voit tietää lukijoidesi iän ja sukupuolen? Jokseenkin pelottavaa, jos bloginpitäjä näkee jotain kautta noinkin yksityiskohtaista tietoa lukijoistaan.

 2. Jennyfer kirjoitti:

  Tiedot ovat peräisin Google Analytics sovelluksesta, jolla kuka tahansa voi seurata oman minkä tahansa sivustonsa kävijätietoja, oli se sitten blogi, verkkokauppa, tavallinen kotisivu tms. Siihen, mitä tietoja sivuilla kävijöistä kerätään, päättää Google. Me sivustoilla kävijät taas annamme Googlelle tiedot iästä, sukupuolesta jne. jokainen itse omalla käyttytymisellämme. Hyväksymme mm. Googletiliä luodessa käyttöehdot, joissa näistä mainitaan. Syntymäaikoha, sukupuolitietoja annetan itse usein noita tilejä luotaessa. Ne tiedot sitten päätyvät netissä liikkuessamme analytiikkasoftaan, josta jokainen oman sivustonsa ylläpitäjä voi noita kävijätietoja katsella. Bloggaajana minulla ei siis käytännössä ole mitään tekemistä kerättävien tietojen kanssa. Pääsen vain katselemaan blogisivustoni osalta sitä, mitä Google meistä kerää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *