Hae
Jennyfer

Kaksplus blogiverkoston joulukalenteri: Jouluinen kattaus

Tervetuloa Kaksplussan verkostoblogien joulukalenteriin! Joulukalenteriluukuista löytyy ihania leivonnaisia, itsetehtyjä lahjoja sekä koristeita, kauniita kattauksia ja jouluisia somistuksia, jotka johdattavat sinut ja perheesi Joulun tunnelmaan. Tämän jouluisen kattauksen myötä rauhallista ja lämmintä joulumieltä toivottaa Jennyfer 1980 -blogi.


JOULUINEN KATTAUS

Rakastan ruokapöydän kattamista ja niin sisustuslehdissä kuin -kaupoissakin huomioni kiinnittyy aina erityisesti pöytien kattauksiin. Ihailen runsautta ja luovuutta, jota niissä usein käytetään. Erityisesti ihailen sitä, miten niissä on käytetty mielikuvitusta erilaisten tarjoiluastioiden osalta. Ravintolassa syödessäni huomioni kiinnittyy aina siihen, miten ja minkälaisista astioista ruoka tarjoillaan. Persoonalliset ratkaisut ovat aina mieleeni. Kaikenlaiset ”ei perinteisiin astioihin laskettavat” tarjoiluastiat saavat minut innostumaan. Aina, kun tavallinen kulho tai lautanen on keksitty korvata jollain, saa ravintola minulta ihan erityisiä pisteitä. 

Jouluinen kattaus
Jouluinen kattaus
Valitettavasti kuitenkin teen tämänkaltaisia kattauksia erittäin harvoin, vaikka niiden väkertäminen onkin erityisesti mieleeni. Se vaatisi erilaisia astioita, joille kaappitilat eivät anna periksi. Ehkä kuitenkin teen muutoksen tämän osalta, sillä tämä jos mikä tuo minulle luovuudessaan ja visuaalisuudessaan suurta nautintoa. Vielä, kun kattauksen ympärille pääsee rakentamaan hyvän aterian, niin nautinto on taattu. Niin, tehdäänkö ruoka kattaukselle vai kattaus ruualle? Minulle on monesti jonkin ihanan astian näkeminen toiminut inspiraation lähteenä kokkailuille. Tällä kertaa jouluisen kattauksen osalta ei niinkään kikkailla astioilla, vaan pääosaa näyttelevät pöydän erilaiset jouluiset somistukset ja koristukset. Niin ikään tälläkin kertaa kattaus toimi inspiraation lähteenä, ja koska jouluun on vielä muutama yö aikaa, tästä kattauksesta tarjoillaan Noelin isovanhemmille joulusta muistuttava suolainen piirakka. Kornia tai ei. Poropiirakka.


Kaikki kuvissa esiintyvät tuotteet ovat ostettu tai valmistettu itse.

Huomenna joulukalenteriluukku aukeaa Ikkunalaudalla
 -blogissa.  Eilistä luukkua pääset fiilistelemään Pikkuleijonat -blogissa.

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *