Hae
Jennyferin kotona

Ensimmäisiä: Isänpäivä

Tänään on merkityksellinen päivä, Isänpäivä, joka on ”Oskarin” ja hänen isänsä ensimmäinen yhteinen. Niinikään isäni viettää tänään ensimmäistä Isänpäivää ukkina. Päivä on saanut ihan uuden merkityksen oman lapsen myötä, vaikka arvostan ja kunnioitan näitä elämäni miehiä ihan joka ikinen päivä. Ensimmäisen Isänpäivän kunniaksi teimme lahjaksi jotain speciaalia 8 viikkoisen taiteilijan lahjakkuudella. 

Tänään oli ”Oskarin” ja hänen isän ensimmäinen yhteinen Isänpäivä. Harmiksemme emme heränneet vielä saman katon alta, mutta aamutuimaan ”Oskarin” isä sai suloisen kuvaviestin pojastaan kera lahjapaketin, jossa myös kiitos, että on hänen isi. Eihän tällainen viesti korvaa läsnäoloa, mutta on se tyhjää parempi kuitenkin, vaikka yllätyksenä olin suunnitellut myös aamutuimaan vierailun kera lahjan toimituksen, ennen kuin suuntasin ”Oskarin” kanssa Mummon ja Ukin luokse. Tämä on myös isälleni ensimmäinen isänpäivä Ukkina. Ihan aamutuimaan emme kuitenkaan päässeet ”Oskarin” kanssa liikenteeseen, vaikka jo kuudelta heräsimmekin, sillä minä nukahdin aamuteeni äärellä nojatuoliin. Kyllä, istualleen. Äiti on vissiin vähän väsynyt.

"Oskarin" ensimmäinen isänpäivä toivotus isälleen
”Oskarin” ensimmäinen isänpäivä toivotus isälleen
Kiitos,että olet juuri minun isäni
Kiitos, että olet juuri minun isäni

Lahjat

Vaikka vuosien mittaan edessä on varmasti toinen toistaan suloisempia isänpäivälahjoja, on ensimmäinen aina ensimmäinen. Sen vuoksi halusin siitä muistoksi jotain kaunista ja pysyvää. Onneksi meillä on kerho, jossa tulimme painaneeksi lapsen jalanjäljen itse valitsemaamme tuotteeseen ja materiaaliin: tyynyliina, paita, kestokassi, pyyhe…. Mikään näistä ei tuntunut sopivalta isälle eikä ukille. Pari viikkoa meni ideoidessa, että mihin me se jalanjälki oikein painetaan. Yhtäkkiä näin silmissäni taulun. Mustalla pohjalla valkoiset pienen pienet 8 viikkoiset jalanjäljet ja ympärillä paljon tyhjää tilaa, jotta jalanjäljet pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Niin me marssimme seuraavaan kerhokertaan musta kartonki kainalossa ja painoimme siihen jäljet. Ne ovat juuri niin epätäydellisen täydelliset, kuin 8 viikkoiselta voi odottaa. Ehkä maailman suloisimmat teokset, jotka saivat nimkseen, yllätys yllätys, ”Oskarin jalanjäljet”. Näin Isä ja Ukki saivat molemmat omat speciaalit vedoksensa.

Oskarin jalanjäljet 1
Oskarin jalanjäljet 1
Oskarin jalanjäljet 2
Oskarin jalanjäljet 2
Oskarin jalanjäljet 1 kehyksissä
Oskarin jalanjäljet 1 kehyksissä

Oskarin jalanjäljset 2 kehyksissä
Oskarin jalanjäljset 2 kehyksissä

Molemmat jalanjäljet kehyksissä
Molemmat jalanjäljet kehyksissä

Olen onnellinen, että olen saanut tämän yllätyslapsen juuri ”Oskarin” isän kanssa. Hän on erittäin hyvä lasten kanssa. Huolehtiva ja rakastava ihminen. Kiitokseksi kaikesta sujautimme lahjapakettiin vielä Fjällrävenin toilettilaukun, jonka puuttumisesta olen tässä kassielämän ja kahden asunnon loukussa kuullut. Vaikka se elämä pian päättyykin ja pääsemme kaikki kolme elämään saman katon alla, olemme nyt valmiita elämän muihin seikkailuihin jokainen oman värisen pussukkansa kanssa.

Lahjapakettiin sujahti myös Fjällrävenin toilettilaukku
Lahjapakettiin sujahti myös Fjällrävenin toilettilaukku

Toivottavasti emme tule koskaan kävelemään samanlaisissa tuulipuvuissa, vaikka meillä kaikilla kolmella nyt samanlaiset toilettilaukut onkin
Toivottavasti emme tule koskaan kävelemään samanlaisissa tuulipuvuissa, vaikka meillä kaikilla kolmella nyt samanlaiset toilettilaukut onkin

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *