Hae
Jennyferin kotona

Kyllä naisen keho on jumalainen

En tarkoita pelkästään omaani, vaan kaikkien naisten kehoja. Naisten kehojen kykyä luoda ihminen, kokonainen uusi elämä. Kehojen kykyä käydä ääriasennoissa ja palata takasin. Pikakelaus kuvina minun kehoni matkasta ja mitä se tällä uskomattomalla matkalla saikaan aikaan. Miltä se näyttää viikko synnytyksen jälkeen. Mistä lähdettiin liikkeelle. 

Vauvamaha tuli esille 15.2.2019
Vauvamaha näkyy jo 15.2.2019

Enpä vielä helmikuussa arvannut, mihin mittasuhteisiin kehoni paisuukaan. Kaiken kokemani jälkeen suhtautumiseni tähän temppeliin on nöyrä, arvostava ja huolehtiva. Moni asia on muuttanut merkitystään. Kun tissitkään ei ole enää tissit.

Vuorokausi ennen synnytystä 9.9.2019
Vuorokausi ennen synnytystä 9.9.2019
Viikko synnytyksen jälkeen katson ehkä hieman jopa kauhuissani, mutta huvittuneena, miten iso olinkaan. Vielä synnytyssalissakin kätilöt olivat varmoja, että päälle nelikiloinen on syntymässä. ”Oskarin” paino oli 3580 g. Matkan varrella sain myös vitsailevia huomautuksia siitä, olenko varma, että odotan vain yhtä. 
Viikko synnytyksen jälkeen 17.9.2019
Viikko synnytyksen jälkeen 17.9.2019
Olen yllättynyt siitä, miten nopeasti vatsani on vetäytynytkään. Alkuperäisiin mittoihin on kuitenkin vielä matkaa. Synnytyssaliin jäi 6,6 kg. Tai no, lähtihän sieltä onneksi 3580 g maailman ihaninta vauvaa mukaan.

Lopputulos 10.9.2019
Lopputulos 10.9.2019
Uskomatonta, miten suloista, rakasta ja kaunista kehoni pystyikään luomaan. Mikään ei maailmassa ole ihmeellisempää kuin se, että kehoni on luonut täysin uuden ihmisen ja elämän. Jumalaista! 
<3. Jennyfer

Yksi kommentti

  1. Anna Ferrante kirjoitti:

    Olen itse miettinyt lukemattomat kerrat ihan samaa, että kyllä naisen keho on ihmeellinen! Sen kyky venyä ja palautua on ihan uskomaton. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *