Hae
Jennyferin kotona

Odotusajan valokuvaus – Niin upeat kuvat!

Sisältää kaupallisia linkkejä, mutta ei yhteistyötä. Valokuvauspalvelu on maksettu itse.

Raskaus on minun elämässäni yksi ja ainutkertainen tapahtuma, jonka halusin ikuistaa ja vangita tietyllä tunnelmalla valokuvaajan toimesta. Kuvaajan löytäminen ei ollut helppoa, mutta vaiva kannatti, sillä sain aivan täydelliset kuvat muistoksi tästä merkittävästä matkastani ja kotiani koristamaan. Kuvat on otettu raskausviikolla 36, juuri kreivin aikaan. Tämänkaltainen palvelu, valokuvaus, on niitä asioita, joista maksan erittäin mielelläni. Elämän ainutkertaisista ja merkityksellisistä hetkistä, joihin et voi enää koskaan sellaisenaan palata, jää ikuiset ja kauniit muistot. 

Olen niin onnellinen, että nämä odotusajan kuvat tulivat otetuksi! Vaikka vannomatta paras, niin kohdallani on kuitenkin kyseessä elämäni ensimmäinen ja viimeinen raskaus, koska ikä, ja olenhan jo kertaalleen lapsettomuustuomionkin saanut. Olisin katunut niin paljon, jos nämä upeat teokset tästä elämäni ainutlaatuisesta ja uskomattomasta matkasta eivät pian voisi koristaa kotiani. Vaikka blogi ja blogin insta on täynnä itseotettuja mahakuvia, ei mikään vedä vertoja näille ammattilaisen otoksille. Kiitos Kristi Vilmunen!

Vaikeuksien kautta täydelliseen voittoon

Odotusajan valokuvaajan löytäminen oli vaikeaa ja haastavaa. Käytin tuhottomasti aikaa googlaillen ja kuvaajien portfolioita selaillen. En löytänyt sitä, joka tekisi kuvien tunnelmallaan vaikutuksen, sillä tiesin, mitä sen osalta hain. Lopulta päädyin valokuvaajat.fi -sivustolle ja laittamaan sieltä tarjouspyynnön. Ajattelin, että nyt saa kyllä kuvaajat lähestyä minua, eikä toisinpäin. Nopeasti sain muutamia, toisistaan huomattavastikin poikkeavia tarjouksia, vaikka olin aika tarkkaan kuvannut, mitä haluan ja haen. Kristi erottui joukosta, sillä hän vastasi minulle itse, henkilökohtaisesti ja persoonallisesti, eikä lähettänyt mitään yleistä kaikille lähetettävää samaa persoonatonta soopaa. Jo tämä teki vaikutuksen. Hän vastasi juuri minun pyyntööni ja toiveisiini. Selasin hänen portfoliotaan, ja sieltä löytyi muutama, juuri sellaisella tunnelmalla varustettu kuva, mitä minä halusin ja hain. Sovimme yksityiskohdat ja niin olimme hänen studiossaan raskausviikolla 36. Halusin pitkittää kuvaukseen menoa mahdollisimman pitkälle, sillä vatsaahan me menimme kuvaamaan, ja halusin sen olevan näyttävä. Ajoitus osui täydellisesti nappiin, sillä jo seuraavalla viikolla vatsa oli laskeutunut todella paljon ja turvotus entistä hirveämpänä päällä.

Yksi ylitse muiden

Rakastan niin paljon hämärää, ja ehkä paikoittain jopa mysteeristä ja salaperäistä tunnelmaa, jonka Kristi onnistui kuviin vangitsemaan. Yksi kuvista on kuitenkin ylitse muiden, ja se on ehdottomasti tämä:

Haluaisin niin kovasti teettää muutamasta valokuvasti ison canvastaulun, mutta ensimmäistä kertaa koen, että 31,5 neliön kodissani tulee tilan puute vastaan. Minulla ei ole sellaista seinää, johon niitä laittaa. Niinpä joudun tyytymään nyt toistaiseksi pienempiin valokuviin hyllyillä. Seuraavan kodin osalta haaveena onkin ”valokuvaseinä”, johon mm. Pinterest on ideoita pullollaan.

<3. Jennyfer

3 kommenttia

 1. Katri / Kotonajakaupungilla kirjoitti:

  Tyylikkäistä kuvia! <3

 2. Anna Ferrante kirjoitti:

  Todella vaikuttavia valokuvia valon ja varjon vaihteluineen. Ja tuo punainen mekko, ihan täydellinen! Kun näitä katsoo, alkaa ihan harmittaa etten itse omissa raskauksissani tajunnut samaa eli mennä kuvaamoon…

  Anna / Mustikkapasta

 3. Nimetön kirjoitti:

  Vau! Hienoja kuvia kaikki, mutta viimeinen on kyllä ehdottomasti upein! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *