Hae
Jennyfer

Isyyspakkaus

(Kuvissa ja tekstissä esiintyvät tuotteet on ostettu itse äitiyspakkausta lukuun ottamtta, joka on saatu Kelalta).

Isät ansaitsevat arvoisensa huomion siinä, missä äiti ja vauva saavat omansa. Meidän tuleva isukki sai oman isyyspakkautensa, jonka sisältö koostui hänelle henkilökohtaisista lahjoista sen sijaan, että paketissa olisi ollut vauvalle kohdennettuja ”I Love Dad -tyylisiä” vaatteita ja tavaroita. Halusin nimenomaan muistaa tulevaa isää itseään. Onko äitiyspakkauksenkaan nimi oikeesti sisältönsä mukainen?

Mielestäni on tärkeää muistaa ja huomioida tulevia isejä siinä, missä äiti ja vauva saavat loputonta huomioita osakseen raskausaikana ja synnytyksen jälkeen. Itse en ainakaan voi väheksyä mieheni arvoa missään kohtaa, vaikka välillä vähän vaikeeta onkin, sillä ilman häntä en ikinä olisi saanut tätä ihmettä elämääni tapahtuvaksi. Loputon rakkaus on kuitenkin se, joka meitäkin yhdessä pitää ja yli vaikeuksien kantaa. Välillä pahemmin, toisinaan, ja onneksi taas nykyään useimmiten paremmin. Jostain syystä tämän ihmeen ja mahdottomuuden piti tapahtua juuri meille ja ”Oskari” halusi tähän maailmaan juuri meistä. Tiedän, että sisälläni kasvaa jotain erityistä, ja olen siitä äärimmäisen kiitollinen vain ja ainoastaan miehelleni.

Isyyspakkaus: Gantin huppari, Granit pellava esiliina, munakello ja viskiä
Isyyspakkaus: Gantin huppari, Granit pellava esiliina, munakello ja viskiä

Pakkausten nimistä sisältöönsä nähden

Isyyspakkaukset sisältävät usein asioita, jotka ovat kuitenkin kohdennettuja vauvalle. On I Love Dad bodyjä, tutteja, humoristisia ruokalappuja ja vaikka mitä pipoa, paitaa ja vauvanhoitotarviketta. Aivan kuten äitiyspakkauskin, sillä sisältöhän on suunnattu vauvalle, eikä nimensä mukaan äidille. Eikö äitiyspakkauksen parempi nimi olisi lapsuuspakkaus tai jotain vastaavaa? Äitiyspakkaus olisi minusta nimensä mukaan loogisempi silloin, kun se sisältäisi jotain tärkeää ja merkityksellistä äidille, kuten imetysliivejä, -paitoja, -mekkoja, siteitä, liivinsuojia, rintapumppua, nännirasvaa jne. Koska isät eivät luonnollisesti tarvitse niitäkään, halusin muistaa meidän tulevaa isukkia jollain oikeesti henkilökohtaisella ja sellaisella, josta hän on puhunut ja toivonut. Pakkaukseen valikoitui Gantin huppari, Granitin pellava esiliina, munakello ja viskipullo. Voitte vaan arvata, että odotan jo kovasti, minkälainen ateria tuon essun ja munakellon voimalla minulle valmistuukaan.

Isyyspakkauksen henkilökohtainen sisältö
Isyyspakkauksen henkilökohtainen sisältö

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *