Hae
Jennyfer

Baby shower töissä

Tänään nautittiin töissä kakkukahvit, työpaikan Baby Showerit, joka ei tullut minulle yllätyksenä, mutta kaikki ”Oskarin” saamat lahjat kyllä tulivat. Miten ihania ja hauskoja työkaverit voi ollakaan! He ovat ihan parasta työssäni ja olenkin varma, että tulen heitä poissaollessani ikävöimään. Osa heistä tosin on varma, että ”Oskarin” synnyttyä en muista heitä enkä koko työpaikkaa ollenkaan. Osa odottaa meitä ”Oskarin” kanssa syksyn mittaan käymään, jonka varmasti aion toteuttaa, sillä matkaa on vaivaiset 3 km, joten siinä samalla saadaan mitä mainioin vaunulenkki aikaan. 

Ihan uskomattoman ihana paketti lahjoja työkavereiltani "Oskarille"
Ihan uskomattoman ihana paketti lahjoja työkavereiltani ”Oskarille”

 

Töistä pois jääminen

Töistä pois jääminen jännittää. En ihan tarkkaan edes osaa sanoa miksi, mutta todennäköisesti siinä on monta pientä tekijää. En tarkalleen ottaen ole tehnyt pläniä sen suhteen, koska palaan, taloudelliset asiat, kuinka moni työkaveri on vaihtanut sillä aikaa työnantajaa, mitä minä tulen töihin palattuani tekemään… Jos en työkavereista, niin näistä asioista ainakin aion nollata pääni heti viimeistään, kun ensimmäinen äitiyslomapäivä koittaa vieä edessä olevan 23 työpäivän jälkeen.

Kortissa luvattiiin innokkaana ja puhelinnumeron kera vauvahoitoapua
Kortissa luvattiiin innokkaana ja puhelinnumeron kera vauvahoitoapua

Parasta työhuumoria

Kakkuhetki oli ihan tuhannen hauska, sillä saimme työtehtävistäni väännettyä esimerkillisiä asioita tulevaan vauvanhoitoon liittyen. Siellä vilisi 24/7 imetys palvelu, Major Incident vaipoissa, Alertit sun muut termit, joiden kanssa olen päivittäin tekemisissä. Miten osuvia ne varmasti tulevaan olivatkaan.

Hauskat ja söpöt puntit
Hauskat ja söpöt puntit

Ihania ja hauskoja lahjoja

Yhdeltä parhaista työkavereistani saimme ”Oskarin” kanssa kortin, johon oli hauskasti laitettu puhelinnumero innokasta vauvanhoitoapua varten. Miten ihanaa! Sen lisäksi lahjapaketissa oli ihan super suloinen ja hauska potkupuku, sekä Adidaksen collegehousut ja huppari, jotta voimme sitten yhdessä jatkaa raskauden takia kesken jäänyttä kuntoiluani. Niin siistiä! Raikkaan värisen bodyn hihassa on teksti, jota nauroimme: Born In 2019. Ainakin vaate on tuore ja hyvä muistutus, jos  jostain syystä syntymävuosi sattuisi unohtumaan. Nalle Puh sukat sointuvat kauniisti bodyyn, vaikka molemmat tulivatkin eri henkilöiltä. Paketeissa oli myös kaksi lelua, sekä lahjakortti Lastentarvike liikkeeseen. Voi että. Lämmöllä kyllä kaikkia ihania muistelen edelleen ja kiitän.

Born In 2019 ja söpikset Nalle Puh sukat
Born In 2019 ja söpikset Nalle Puh sukat

Ikimuistoinen työpaikan Baby Shower

Miesvaltaisessa työpaikassa ei meitä äitiyslomalle jääviä ole useinkaan, enkä minäkään ole yhtään sellaista sorttia, että viihtyisin minkäänlaisten juhlien keskipisteenä. Tämä tilaisuus oli siitä huolimatta erittäin onnistunut ja jaksan ainakin henkisesti rutisaa tämän jäljellä olevan etapin helposti loppuun asti, vaikka fyysisesti toimistolla oleminen onkin alkanut jo käymään voimille.

Me "Oskarin" kanssa kiitäme tästä kaikesta <3
Me ”Oskarin” kanssa kiitäme tästä kaikesta <3

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *