Hae
Jennyfer

Blogin uusi koti

Jennyfer 1980 -blogi on tänään saanut uuden kodin Kaksplussan Verkostoblogeissa. Muutto sujui vaivattomasti, nopeasti ja helposti. Olen erittäin iloinen ja otettu saadessani olla osana Kaksplussan Blogimaailmaa, Suomen suurinta perheblogiyhteisöä, jossa asuu myös suurin osa seuraamistani perheblogeista. Kiitos, että olen päässyt mukaan joukkoonne! 

Sellainen, omanlainen perheblogi on myös Jennyfer 1980, joka sai alkunsa 14.1.2019 yllättävän ja mahdottomaksi tuomitun positiivisen raskaustestin myötä. Suunnitelmissa, haaveissa ja unelmissa ei ollut niin perheen kuin perhebloginkaan perustaminen, sillä pidinhän intohimoisesti vielä joulukuussa 2018 yhden naisen ja koiran Vaelluskengissä -nimistä retkeilyblogia.

Intohimoni

Jennyfer 1980 syntyi yhtä yllättäen, kuin kaksi viivaa raskaustestiin, alkaessani pitämään päiväkirjaa tulevalle lapselleni, ja nyt ollaan tässä. Oikeastaan en osaa raskausviikon 30 käynnistymistä lukuun ottamatta tarkemmin edes kuvailla, että missä. Sen verran osaan kuitenkin sanoa, että rakastan kirjoittamista ja valokuvaamista. Ne ovat suurimpia intohimojani ja voisin viettää niiden äärellä loputtomasti aikaa. Blogi on paikka, jossa nämä kaksi intohimoa saa yhdistettyä täydellisellä tavalla toisiinsa. Ja koska rakastan myös lukea, ajattelen, että olisihan tämä maailma ihan tosi tylsä paikka, jos yhtään kirjaa ei olisi julkaistu, vaan kaikki kirjoittaisivat omiin pöytälaatikkoihinsa. Vielä tylsempää olisi ilman julkaistuja blogeja, joissa jokainen saa olla oman elämänsä pääosassa supersankari. Itseäni blogeissa viehättää erityisesti niiden todellisuus, avoimuus ja rehellisyys. Näihin arvoihin perustuu myös Jennyfer 1980.

Juhannusaattona 21.6.2019 raskausviikko 29

Jennyfer 1980

Tämän hetkisen odotuksen, jonka laskettu aika on 10.9.2019 ja tulevan perhe-elämän lisäksi kirjoitan blogissani minimalistisesta ja ekologisesta elämäntyylistäni niin henkisen kuin fyysisenkin hyvinvoinnin siivittämänä. Kaksplussan blogiverkostoon muuton myötä toivon, että kasvan ja kehityn kirjoittajana, ja että inspiroin jutuillani ja kuvillani teitä lukijoita. Näiden lisäksi tulen vielä tämän viikon aikana paljastamaan kasvoni ja kertomaan itsestäni sekä taustoista hieman enemmän. Jos et malta odottaa, niin näistä postauksista saat läpileikkauksen tapahtumiin:

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *