Hae
Jennyferin kotona

Sinne meni: Viimeinen äitienpäivä kun en ole äiti

Vuoden 2019 äitienpäivä jäi historiaan päivänä, jonka minä vietin viimeistä kertaa olematta äiti. Sain sen kunniaksi lahjankin. Se oli erittäin mieluisa ja siirtyikin odottamaan sitä hetkeä, kun olen äiti, koska hurjaa vauhtia kasvavan vatsani kanssa voisin vain turhaan pilata sen. Sen sijaan väsymyksestä johtuvaa hajamielisyyttäni unohdin oman äitini perinteisen lahjan, vaikka olimme nähneet edellisenä päivänä. Viestejä vaihtaessamme sain häneltäkin toivotukset tulevana äitinä ja onkin hassua ajatella, että sinä olet vuoden päästä olemassa ja jo useita kuukausia vanhakin. 

En ehkä itse olisi tullut tätä historiaan jäävää päivää edes ajatelleeksi, ennen kuin muistutin viikonloppuna isääsi ottamaan autostani jonkin sinne kantamansa paperikassin mukaansa. Hän kertoi sen olevan minulle, seuraavaa päivää varten. Mietin että mitä ihmettä. Mitä seuraavassa päivässä nyt niin ihmeellistä olisi, kunnes tajusin, että sehän on Äitienpäivä. ”Ei, enhän minä vielä ole äiti, vuoden päästä vasta.” sanoin, kun lyllersin hänen kanssaan raskausviikolla 23 pizzat ja kebabit kainalossa eteenpäin. Hän sanoi, että se on minulle lahja viimeisenä äitien päivänä, kun en vielä ole äiti. Kiva ja persoonallinen tapa muistaa. En ehkä olisi itse tullut ajatelleeksi, että vuoden 2019 äitienpäivä jäi siltä osin historiaan.

äitienpäivä lahja
Äitienpäivälahja viimeisenä äitienpäivänä, kun en vielä ole äiti
lahja äitienpäivä
Erittäin kaunis paketti lahjalle

Oliko lahja se, mistä näin unta

Näin äitienpäivää edeltävänä yönä unta tästä isäsi antamasta paketista, jota en vielä tietenkään ollut avannut. Unessa siellä oli violetit, erittäin ohuesta ja verkkomaisesta materiaalista valmistetut alushousut. Niiden oli ehkä tarkoitus olla seksikkäät, mutta kaikkea muuta. Kooltaan raskausajan XXXXL ja mallia m u m m o. Aika suurella jännityksellä sitten avasinkin äitienpäivän aamupäivänä tätä pakettia, että mitä ihmettä se oikein sisältää. Onnekseni siellä ei ollut mitään erikoisia alushousuja (rakastan muutenkin ihan tavallisia, puuvillaisia), vaan hupparitunika, jota olin kaksi kertaa aiemmin ihastellut ollessamme kaupungilla. Olin harmitellut, kuinka juuri nyt tuntuu olevan myynnissä kaikkea ihanaa ja minun näköistä, kun mitään en voi, enkä halua varastoon ostaa. Vaikka tämä ihanuus nyt ja vielä hetken varmasti päälleni menisikin, niin jää se odottamaan aikaa, kun en enää ole raskaana. En halua ottaa riskiä, että se venyisi heti vatsan kohdalta pilalle. Tunika on kokoa S, joten kaiken järjen mukaan sen pitäisi olla minulle ihan passeli viimeistään sitten, kun saan raskauskiloni pois.

lahja äitienpäivä
Lahja äitienpäivänä 2019, kun ihan vielä en ole äiti
tunika lahja äitienpäivä
Rennot rikoovaatteet ovat niin minun lemppareita

Olen jo vuosia ostanut omalle äidilleni, sinun tulevalle mummollesi, jonkin näyttävän kukan takapihalle lahjaksi. Olen pitänyt siitä perinteestä. Tänä vuonna sen kuitenkin unohdin. Harmitti suuresti, kun äitienpäivän aamuna sen tajusin. Olimme kuitenkin nähneet edellisenä päivänä kummityttöni luona syntymäpäivillä sekä tupaantuliaisissa. Olisin samalla voinut ojentaa sen hänelle. Aivan vieressäni on ihana puutarhakeidaskin, joka myy toinen toistaan upeampia kukkasia. Koin kuitenkin 50 km matkan olevan nyt liian pitkä lähteä sitä toimittamaan, joten vaihdoimme tällä kertaa vain viestejä. Hajamielisyyteni johtuu hirveästä väsymyksestä, jonka edelleen tippunut hemoglobiini saa aikaan. Olo on suurimman osan päivästä, kuin eläisi sumussa, jossain unen ja hereillä olon rajamailla. Minulla on aikaa nukkua ja nukunkin hyvin, mutta hemoglobiinia kun ei nukkumalla nosteta, joten siitä nukkumisesta ei ole edes mitään varsinaista hyötyä.

lahja äitienpäivä
Raidoista on tullut suosikkini viime kesänä

lahja äitienpäivä
Tästä tulee raskauden jälkeen varmasti yksi lempivaatteistani
lahja äitienpäivä
Yllätys, jota en todellakaan osannut kuvitella saavani

Sain äidiltäni osakseni myös onnittelut tulevana äitinä. Se tuntuu jotenkin hassulta ja epätodelliselta. Vuoden päästä äitienpäivänä sinä olet olemassa ja jo 8 kuukautta vanhakin. Tällä hetkellä, kun vielä kasvat ja vahvistut sisälläni, ollessasi nyt n. 500 g painoinen ja 28 cm pituinen, laskettuun aikaan ollessa aikaa n. 16 viikkoa. On jännää ajatella, minkälainen äiti minusta on vuoden päästä tullutkaan ja minkälainen lapsi sinä oletkaan.

äitienpäivä lahja
Tämä oli kyllä minulle ihana lahja. Kiitos. 

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *