Hae
Jennyfer

Rakenneultrassa

Rakenneultran odottaminen tuntui välillä ikuisuudelta, vaikka rakenteellisia asioita en juuri osannut etukäteen pelätä tai stressatakaan. Minulla oli hyvin vahva intuitio siitä, että kaikki on kohdallaan. Kaikista eniten minua kiinnosti istukan paikka tulevaa synnytystä ajatellen, sillä toivon enemmän kuin mitään normaalia alatie synnytystä. Niinikään erityisen kiinnostuksen kohteena oli se, oletko kasvanut normaalisiti, sekä tietysti jo paljon udeltu sukupuolesi. 

”Olet kehittynyt ja kasvanut kokoajan hyvin täsmällisesti, joka tietysti kuuluu tulevan horoskooppimerkkisi, neitsyen, luonteenkuvaan.”

Edellisen kerran näimme sinut ultrassa kaksikuukautta ja yksi päivä sitten. Tuntuu, että siitä on ikuisuus aikaa. Rakenneultra tehdään viikoilla 18-21 vatsapeitteiden päältä. Viikkoja meillä oli tänään 20+3. Tutkimuksessa voidaan todeta noin kolme neljästä merkittävistä rakennepoikkeavuuksista. Siinä käytiin tarkasti läpi aivojen ja sydämen rakenteet, sisäelimet, raajat ja otettiin mittoja niin päästä, sisäelimistä, olkavarresta kuin reisiluustakin. Kaikki olivat kohdallasi juuri niin kuin pitääkin. Painoarvioksi saatiin 375 g, joka on keskivertopaino näiden viikkojen painosta. Olet kehittynyt ja kasvanut kokoajan hyvin täsmällisesti, joka tietysti kuuluu tulevan horoskooppimerkkisi, neitsyen, luonteenkuvaan. Olemmekin isäsi kanssa nauraneet, että täsmällisenä tyyppinä tulet varmaan syntymäänkin juuri laskettuna aikana.

ultraääni rakenneultra jalkapohja
Jalkapohjasi ultraäänikuvassa

Niinikään tutkimuksessa katsottiin lapsiveden määrä, joka on normaali, sekä minua kovasti kiinnostanut istukan paikka, joka sekin onnekseni on kiinnittynyt takaseinään ja on jo nyt niin ylhäällä, että normaalin mahdollisen alatiesynnytyksen osalta siitä ei tule olemaan haittaa. Koska olen voinut koko raskauden pääsääntöisesti tosi hyvin, eikä nt-ultrassakaan labroineen havaittu kohonnutta riskiä rakennepoikkeavuuksiin, ja äidin vaistonikin on kokoajan sanonut, että kaikki on hyvin, en osannut stressata tai hermoilla näitä rakenteellisia asioita ollenkaan.

”Lopulta saimme kuin saimmekin selville, oletko sinä Veera vai Oskari.”

Sukupuoli

Se, mikä tästä rakenneultrasta teki erityisen jännittävän, oli sukupuolesi mahdollinen selviäminen. Sovimme kyllä aamulla ennen liikenteeseen lähtöä, että se jalkoväli näytetään sitten reippaasti ja selkeästi. Rakenteiden ultraamisen jälkeen kätilölläkään ei ollut siitä vielä tietoa, joten aloimme sitä näiden tärkeiden tutkimusten jälkeen sitten varta vasten selvittämään. Olit tietysti laittanut napanuoran jalkoväliisi, joka ensin hieman häiritsi toimenpidettä, mutta lopulta saimme kuin saimmekin selville, oletko sinä Veera vai Oskari. Äidin vaistoni ei pettänyt tässäkään. Onnellisena naisena ja tulevana äitinä lähdin isäsi kanssa kävelemään pitkin Bulevardia kohti lastenvaateliikettä, josta olin päättänyt osaa sinulle tämän ultran jälkeen jotain ihanaa, selkeästi tyttömäistä tai poikamaista riippuen siitä, mitä siellä jalkovälissäsi onkaan. Sukupuoliasiasi ansaitsee ihan oman tarinan, joten jätän sen tällä kertaa vielä kertomatta ja palaan asiaan myöhemmin.

rakenneultra ultraääni pää profiili muoto
Kauniin muotoinen pää ja sen profiili rakenneultrassa

Lue myös:

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *