Hae
Jennyferin kotona

Lapsimessut ja ensikertalaisen utelias mieli

ARVONTA! Kaupallinen yhteistyö Messukeskuksen sekä Lapsimessujen kanssa. Sunnuntaina 7.4. klo 18 arvon 2 kpl lippuja (1 lippu per henkilö) Lapsimessuille 12.-14.4.2019 Helsingin Messukeskukseen kaikkien jennyfer_1980 Instagram seuraajien kesken. Liput ovat sähköisessä muodossa ja toimitan ne voittajille sähköpostitse.

lapsimessutHelsingin Messukeskuksessa järjestetään Lapsimessut 12.-14.4.2019. Koska minä olen ensimmäistä kertaa asialla, niin raskaana kuin messuvieraanakin, ei minulla ole juuri ennako-odotuksia, vaan otan vastaan uteliain mielin sen mitä eteen tulee. Olen huomannut viime viikoina melkoista pöhinää messujen ympärillä niin perhe blogeissa kuin Instagramkanavillakin, joten melkoisen odotetusta ja innostavasta tapahtumasta taitaa olla kyse. Vierailen messulla itse lauantaina ja sen päivän kattavasta ohjelma- ja näytteilleasettajatarjonnasta kiinnostavat seuraavat:

Ohjelma 

Klo 10 Neuvola-lava: Alkuun kantamisen kanssa / IpanainenKlo 13 Neuvola-lava: Ruuhkavuodet, hyvä arki ja kukoistava työura/Hannola Laura, Rautanen LindaKlo 14:30 Neuvola-lava_: Synnytykseen valmistautuminen/Johanna Honkanen

Näytteilleasettajat

Kirpunkoti: Ihanat julisteet lapsen huoneen seiniä sulostuttamaanIpanainen: Jospa joku heiltä haaveilemani tuote olisi vaikka messutarjouksenaLapset luontoon: Luontorakkaana ihmisenä kiinnostaa, minkälainen konsepti tällä osastolla on kyseessäNewbie: Kuka voi vastustaa näitä erittäin kohtuuhintaisia, mutta niin suloisia vaatteita?R-Collection: Kevään uutuudet kiinnostaa, vaikka varsinaisesti en tässä odottavassa tilassa voi itselleni mitään heiltä hankkiakaanHelsingin kaupungin pelastuslaitos ja poliisilaitos: No ihan vaan uniformujen silmäniloa!
Nähdään messuilla! Ja käykäähän klikkaamassa itsenne Instagramissa jennyfer_1980 seuraajaksi, niin olette mukana kahden messulipun arvonnassa!  <3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *