Hae
Jennyfer

Narsissihimo

(Sisältää kaupallisia linkkejä, mutta ei kaupallista yhteistyötä). 
Viime viikonloppuna käydessämme Etelä-Savossa ”anoppilassa” ihastuin niin paljon heidän keittiössä ja olohuoneessa oleviin raikkaankeltaisiin narsissikimppuihin, että sellaisia oli ihan pakko saada itsellekin. Koska en todellakaan ole minkään sortin hortonomi, ajattelin hankkia narsissini kestoversioina, eli tekokukkina. Muuten minua vain ärsyttäisi pian nuutuvien varsien myötä hukkaan menevät eurot, eikä kukista todellakaan olisi minulle iloa pitkään. Nyt nämä ihanuudet kestävät vuosia ja maksavat varmasti minun kukkienpitotaidoillani itsensä jo tänä keväänä takaisin. 
koti sisustus narsissit tekokoukat
Narsisseista iloa ja eloa kevätkotiin
Juuri oikeanlaiset kimput löysin lempparisisustuskaupastani Finnmarilta. Kävin itse ostamassa kolme nippua ihan kivijalkaliikkeestä, mutta niitä on tilattavissa myös heidän verkkokaupasta
koti sisustus narsissit tekokoukat
Kodin ilme raikastui ja kirkastui hetkessä
Voi miten koti raikastuikaan moisesta kimpusta keväiseen raikkauteen. Nyt tietysti mopo on karata käsistä ja kaipaan olohuoneen tason päälle keltaisia kynttilöitä, joita poltan kutakuinkin ympäri vuoden. Lisäksi sohvasänky kaipaa päivän sohvamoodiinsa pari keltaista sisustustyynyn päällistä. 
koti sisustus narsissit tekokoukat
Narsissit ovat keskeisellä paikalla ja nähtävillä monesta suunnasta
Kotini, kuten myös pukeutumiseni on ollut pitkään musta-harmaa-valkoinen, mutta nyt raskauden myötä olen alkanut suorastaan himoitsemaan värejä. Erityisesti mieleeni on erilaiset hempeät pastellisävyt, joita ennen en oikein voinut edes sietää. Saapa nähdä, kuinka paljon raskaushormonien aikanaan tainnuttua kadun näitä hankintojani… 
koti sisustus narsissit tekokoukat
Keltaisesta väristä saa energiaa
P.S. Käykää klikkaamassa itsenne pikkuhiljaa aktivoituvan Instagramtilini seuraajaksi: jennyfer_1980

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *