Hae
Jennyfer

Isäsi ensimmäiset ostokset sinulle

Melko perinteistä, että menen isäsi luokse aina perjantai-iltaisin. Niin myös viime viikolla (22.3.2019). Meillä on tapana tehdä ruokaa, saunoa, napostella ja jutella. Lisäksi silloin, kun on Vain elämää -kausi, on se meidän ohjelmamme, mutta muuten en itse innostu telkkarista lainkaan. Isäsi kyllä tykkää katsoa, erityisesti urheilua.

disney Mikki Hiiri vauvanvaatteet body pipo
Supersöpö Disneyn Mikki Hiiri body ja pipo vauvalle
Disney Mikki Hiiri vauvanvaatteet body
Niin ihana Disneyn Mikki Hiiri body
disney mikki hiiri vauvanvaatteet pipo
Supersöpö Disneyn Mikki Hiiri hattu vauvalle

Tällä kertaa isäsi teki minulle yllätykseksi saunanjälkeistä iltapalaa. En saanut mennä keittiöön. Iltapalanapostelujen valmistumisen lisäksi siellä oli muutakin: hänen sinulle ostamat ensimmäiset vaatteet ja kylpytakki. Ja eipä mitä vain ollutkaan, vaan niin supersöpöt Disneyn kuosit ettei mitään järkeä. Ennen saunaa ja taivaallisen hyvää iltapalaa hän ojensi käsiini Mikki Hiiri bodyn ja pipon sekä kylpytakin. En ole ikinä nähnyt vastaavia, enkä lisäksi tiennyt, että kylpytakkeja edes valmistetaan niin pienille. Sen koko on nimittäin 0-3 kuukautisille. En maltaa odottaa, että pääsen kietomaan sinut siihen kylvyn jälkeen.

disney mikki hiiri vauvojen kylpytakki
Disney Mikki Hiiri vauvojen kylpytakki 0-3 kk ikäisille
disney mikki hiiri vauvojen kylpytakki
Odotan, että saan kietoa sinut kylvyn jälkeen tähän ihanuuteen
disney mikki hiiri vauvojen kylpytakki
Koti täyttyy pikkuhiljaa myös sinun tavaroilla

Tällä kertaa kylvimme kuitenkin vielä kaksin ja niin tulemme tovin tekemäänkin. Tänään alkoi 17. raskausviikko. Saunan päälle isäsi tarjoili minulle taivaallisen hyviä tekemiään täytettyjä hapankorppurullia ja teetä. Kylläpä siitä kelpasi vielä köllähtää maailman parhaaseen kainaloon nukkumaan.

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *