Hae
Jennyfer

Lastentarvikkeiden suurkirpputoritapahtumassa

Tänään suuntasimme aamulla isäsi kanssa Jätkäsaaren Peruskoululle Mannerheimin lastensuojeluliiton järjestämään lastentarvikkeiden suurkirpputoritapahtumaan. Sisään päästyämme vastassa oli melkoinen ihmispaljous ja jonot kassoilla valtavat. Hetken harkitsimme, ettemme ehkä ostaisi mitään, koska hirveät jonot, mutta kiipesimme kuitenkin yläkertaan tutkimaan, mitä on tarjolla.

vauvanvaatteet kirpputori
Bodyjä, farkut ja collegetakki kirpputoritapahtumasta

Se ei yllättänyt, että suurin osa tarjonnasta oli vaatteita. Ne oli lajilteltu kivasti eri pöytiin ja rekkeihin kokojen mukaan, joka helpotti huomattavasti läpikäyntiä. Me tietysti keskityimme niihin kaikkein pienimpiin. Ostamistamme hieman hankaloitti se, että emme tiedä sukupuoltasi. Neutraaleja, ns. sukupuolettomia värejä, kuten valkoista, harmaata ja beigeä, oli erittäin vähän tarjolla. Jos olisimme jo tällä reissulla tienneet sukupuolesi, olisi ostettavaa varmastikin löytynyt enemmän.

Tyhjin käsin emme kuitenkaan tapahtumasta lähteneet ja kassajonotkin olivat jo puolittuneet meidän saapuessamme paikalle. Maksuvaihtoehtoina olivat käteinen ja Mobile Pay. Jälkimmäisestä nykyaikaisesta maksumenetelmästä erittäin isot plussat järjestäneelle taholle! Ostoksemme koostuivat kolmesta bodystä, yhdestä collegetakista ja farkuista, jotka maksoivat yhteensä vain 4,50 €. Kaikki ovat ensimmäisten elinkuukausiesi vaatteita, kooltaan 52-56 senttisiä.

vauvanvaatteet kirpputori
Yheen sointuvia värejä

Kirpputorit ovat mielestäni kivoja paikkoja koluta ja penkoa niin aikuisille kuin lapsillekin, mutta siitä jää jotenkin aina vähän ällöttävä fiilis, että osalla on edelleen hämärtyneitä käsityksiä siitä, mikä on vielä myyntikelpoista ja mikä roskiskamaa. Jos vaatteissa on tahroja, jotka eivät lähde pesussa pois, ne eivät ole minun mielestäni myyntikuntoisia. Samoin myyntikuntoisten kastiin eivät mielestäni kuulu rikkinäiset, eikä erittäin venyneet, nyppyyntyneet ja vanuneet vaatteet. Tämän kaltaisiin tuotteisiin törmää niin aikuisten kuin lastenkin vaatteiden osalta. Nämä rähjääntyneet yksilöt vaikuttavat osaltani mielipiteeseen siitä, miten hyvätasoisena kirpputoritapahtumaa tai -liikettä ylipäätään pidän ja voinko suositella sitä toisille. Siistejä, puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita on ilo hypistellä ja myös ostaa.

vauvanvaatteet kirpputori
Niin pienet farkut ja niihin sopivia bodyjä

Lopuksi kannatimme vielä Jätkäsaaren Peruskoulun vanhempainyhdistyksen ylläpitämää buffettia ostamlla kahvit ja teet kakkupalojen kera. Arvosana-asteikolla 4-10 annan tälle kirpparitapahtumalle arvosanan 8.

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *