Hae
Jennyfer

Isovanhempien ensimmäiset vaatehankinnat

Minun vanhemmat, eli sinun tulevat isovanhemmat, Mummo ja Jeeves, olivat ostaneet sinulle ensimmäisinä hankintoina Muumi bodyja, Muumi yöpuvun ja sukkia. Ne ovat kaikki sellaisia, jotka sopivat sinulle, olitpa sitten tyttö tai poika. Hankintojen värejä rajoittaa vielä se, että emme tiedä sukupuoltasi. Rakenneultraan, jossa se selviää, on vielä 41 päivää aikaa.

muumit vauvanvaatteet body yöpuku
Isovanhempien ensimmäiset vaatehankinnat
vauvan sukat
Ensimmäiset sukkasi

Nämä vaatteet menevät sinulle ensimmäisten kuukausien aikana. Näiden bodyjen ja sukkien kaveriksi tarvitaan vielä esimerkiksi collegehousuja. Hankintoja rajoittaa vielä myöskin se, että odottelemme nähtäväksi äitiyspakkauksen sisältöä. Vuoden 2019 pakkausta ei ole vielä julkistettu. Edellisen vuoden pakkauksen sisältö, joka on Kelan sivuilla nähtävissä, antaa toki suuntaa. Mutta haluan tietysti tietää tämän vuoden pakkauksen värit, kuosit ja koot tarkalleen.

vauvanvaatteet muumit body
Muumibody
vauvanvaatteet muumit body
Muumibody iloisilla väreillä
vauvanvaatteet muumit body
Muumeilla on hauskaa

Sen verran on päässyt vaatteita jo kertymään, että seuraavia isompia hankintoja onkin sinun vaatekaappi. Tänään isovanhempasi ostivat sinulle sängyn, patjan ja patjansuojuksia. Tästä kirjoittelen myöhemmin lisää, kunnes pieni pintaremontti on saanut päätöksensä ja sen jälkeen sänky tullut kasatuksi.

vauvanvaatteet muumit body
Kolme pientä Muumi bodyä
vauvanvaatteet muumit yöpuku
Muumi yöpuku

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *