Hae
Jennyferin kotona

Nollausta ja Didoa

Raskausviikko 15 menossa puolessa välissä ja olen erityisesti viimeaikoina huomannut, kuinka väsyn fyysisesti herkemmin kuin ennen. Olenkin kirjoitellut tästä jo parissa aiemassa postauksessa pakaran lihaskramppien ja Tukholman reissun yhteydessä. Sen lisäksi olen juuri nyt henkisesti tosi väsynyt. Tai oikeastaan, tämä väsymys on jo hieman muuttanut muotoaan. Se on se raukea tunne, kun jokin mieltä pitkään painanut asia laukeaa. Tänään töissä ratkesi suuremmilta osin asia, joka on jo useamman viikon ollut minulle henkisesti todella raskas ja ahdistava. Ensiviikolla joudun hoitamaan vielä asian loppusilauksen, joka nyt sattuu tässäkin asiassa olemaan se kaikista paskin duuni, mutta se tuntuu kuitenkin enää vain pieneltä käytännön pakolta. Sen jälkeen olen vapaa ja tämä henkinen vankila kahleineen laukeaa lopullisesti.

nojatuoli laiskanlinna rentoutuminen
Laiskanlinnani

Olen ollut viimeaikoina aika paljon huolissani sinun vuoksesi, miten tämän kaikki stressi, ahdistus ja tuska mielessäni vaikuttaa sinuun. Kaikki kun on kiinni minun hyvinvoinnistani. Onneksi töissä on se ”valon puoli”, kuten isäsi kauniisti asian mainitsi, joka tekee todella hienoja ja arvostettavia tekoja hyvinvointimme vuoksi. Onneksi suuressa osaa ihmiskuntaa asuu kuitenkin vielä hyvyys.

kynttilä tunnelma
Kynttilät luo tunnelman

Perjantai alkuilta, nojatuolin pehmeä syli, kynttilät, villasukat ja Didon kaunis sekä koskettava musiikki. Tunnelma on täydellinen ja tunnen, kuinka koko henkinen olotilani kevenee. Musiikki on minulle yksi tärkeistä elementeistä. Käsittelen sen kautta paljon asioita ja  tunteita. Alla minun lempibiisini Didon jokaiselta erinomaiselta albumilta. Erityisesti tuoreen Still On My Mind -albumin Hell After This on huippukamaa. No Angel albumin biisi Here With Me on 1999-2002 tv:ssä esitetyn Roswell sarjan  tunnusbiisi. Se oli lempisarjojani silloin. Olisipa nostalgista katselle jaksot joku päivä uudestaan.

villasukat farkut viltti sohva
Villasukat on niin parhautta

(Postaus ei sisällä kaupallisesta yhteistyötä).

No Angel

 • Here With Me
 • Don’t Think Of Me
 • Thank You

Safe Trip Home
 • Quiet Times
 • Northern Skies
 • For One Day
Life For Rent
 • Paris
 • White Flag
 • Life For Rent
 • This Land Is Mine
 • See The Sun
Still On My Mind
 • Hurricanes
 • Hell After This
 • Still On My Mind
Girl Who Got Away
 • No Freedom
 • End Of Night
 • All I see
 • Just Say Yes

Bonus
 • Stan – Feat. Eminem
<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *