Hae
Jennyfer

Laivalla ja shoppailuja Tukholmassa

Otimme isäsi kanssa perjantain töistä vapaaksi ja lähdimme torstaina iltapäivällä laivalla kohti Ruotsia. Viittasinkin tähän tulevaan reissuun ”Kotipohdintoja” -postauksessa. Olimme kaksi yötä laivalla ja vietimme siinä välissä päivän Tukholmassa shoppaillen. Tämä oli sinun ensimmäinen reissusi, vaikkakin 14:lla raskausviikolla vatsassani.

kettu pehmolelu tuliainen
Suloistakin suloisempi kettupehmo sinulle

Laivalla oli paljon pieniä lapsia ja heidän iloa ja touhuja oli sivusta mukava seurata. Nuorin ei varmasti ollut paria kuukautta vanhempi, jos sitäkään. Osa valtasi sujuvasti tanssien esiintymislavan ja toiset vasta opettelivat kävelemään pitkin laivan käytäviä. Erityisen kiva oli myös seurata vanhempia, jotka eivät tehneet pienten lasten mukanaolosta minkäänlaista ongelmaa. Minä odotan kovasti, että saan viedä sinut ensimmäiselle laivamatkallesi niin, että olet ihan oikeasti olemassa ja myös ymmärrät siitä  jotakin.

kettu pehmolelu häntä tuliainen
Kettujen ylepys on massiivinen häntä

Halusin ostaa tältä reissulta sinulle jonkin konkreettisen muiston. Tukholman suosituimpien tavaratalojen lastenosastoilla pyöriessäni huomasin lajittelun painottuvan melko voimakkaasti esimerkiksi vaatteiden osalta tyttöjen ja poikien väreihin. Koska sinun sukupuolesi ei ole vielä tiedossa, en päätynyt vaatteisiin ja muutenkin halusin jotain pitkäkestoisempaa.

kettu viekas pehmolelu tuliainen
Kettu on viekas eläin

Yhdessä tavarataloista silmiini osui kettu, josta en saanut katsettani irti. Se on ihan älyttömän suloinen ja pehmoinen. Ketulla on kuono, korvat, kädet, jalat, häntä ja housunpuntit, joihin sinunkin on ajallaan helppo opetella tarttumaan kiinni.

Reissu oli kiva, mutta minä väsyin selvästi tavalla, jota en ole kokenut aiemmin. Jalat olivat päivän kävelystä todella kipeä niin pohkeista kuin reisistäkin. Sen lisäksi olin ihan kunnon unta vailla. Lisäksi loppupäivästä alkoi alavatsassa olla tunne, että on päästävä pitkäkseen ja makaamaan selälleen. Olet vasta 35 g painoinen ja 8,5 cm pitkä, mutta minä koen mitä erilaisempia fyysisiä oireita. Kaikki kropassani muuttuu niin kovin nopeasti. Välillä tuntuu, että kaikessa on vaikea pysyä mukana. Nautin silti tästä kaikesta, koska se kertoo elämästä ja sinusta kasvamassa sisälläni.

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *