Hae
Jennyfer

Ensimmäiset saadut lelut ja tavarat

Tänään oli kummityttöni 3-vuotis synttärit. Hän toivoi lahjaksi nallea, siis sellaista ihan perinteistä, tiedättekö? Sellaiset tuntuu olevan kivenalla ja syvällä. Olen pyörinyt Ruotsin suosituimpien tavaratalojen lastenosastoja myöten etsien pienelle lapselle perinteistä nallea jolla leikkiä, jota pitää hyvänä, jonka ottaa viereen nukkumaan. Mutta sellaisia ei myydä juuri misään. Sen sijaan ostin hänelle laivalta Minnin. Disneyn ison pehmolelu Minnin, jolla oli suloiset vaaleanpunaiset vaatteet yllään. Kummityttöni ensimmäinen kommentti oli: ”Tämä ei mahdu minun sänkyyn!” Minni oli osoittautunut oivaksi lahjavalinnaksi nallen sijaan, sillä kuulin vielä myöhemmin illalla, että sen kanssa oli syöty yhdessä viinirypäleitäkin.

vauvan lelut kulmasuojat pistorasiasuojat kirja palapelit palikat
Ensimmäiset saamasi lelut

Pari viikkoa aikaisemmin kerroin samaiselle kummitytölleni, että masussani on vauva. Hänen oli vielä sitä vaikea käsittää. Hän kysyi: ”Miten se on sinne mennyt?” Sanoin, että jätetään se asia tässä kohtaa käsittelemättä, mutta kaikki vauvat kasvaa mahassa, että hänkin on kasvanut äitin mahassa. Hän katsoi minua erittäin epäuskoisella katseella.

Koska minulla ei pitänyt olla mahdollisuutta saada lastan, olen vienyt hänelle vanhempieni kellarista heidän säilömiään, minun lapsuuteni leluja, kuten Vaarini tekemän nukkekodin ja Brion junarada junineen. Tänään lähdettyäni syntymäpäiviltä, sain puolestaan kummityttöni äidiltä kassin mukaan, josta ilmestyi heiltä leikeistä poisjääneitä leluja, ihana kirja, sekä pari kulmasuojaa ja pistorasiasuojia. Nämä olivat ensimmäist tavarat, joita sinulle ja turvaksesi annettiin.

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *