Hae
Jennyfer

Herkistynyt hajuaisti

Minulla on aina ollut hyvä hajuaisti  mutta nyt, hyhhyh, se on odotuksen myötä korostunut niin, että ihan kauheinta on esimerkiksi matkustaminen ratikassa. Joko linja-autossa on parempi ilmastointi tai sitten sillä kulkee pääsääntöisesti paremmin omasta ja vaatteidensa hygieniasta huolta pitävät ihmiset. Ja hissit, aarrgghh! Erityisen pahalle ja tunkkaiselle haisevat ihmisten talvitakit. Minulla menee ihan kylmät väreet tätä kirjoittaessa.

Ehkä ne on enemmän vaatteet kuin ihmiset, jotka haisevat. Pääosin kuljen tällä hetkellä julkisilla yleisempään työmatkaliikenne aikaan, joten kyseessä ei nyt ole minkäänlaiset laitapuolen kulkijat, vaan ihan tavalliset ihmiset ja heidän vaatteensa.

raskausoireet pahat hajut nenä
Hajut käy pahasti raskausaikana nenään
Ehkä talvitakkeja pestään harvoin? Minä tuuletan parvekkeella omiani säännöllisesti ja pesenkin heti, jos on epäilystäkään, että on likainen tai saati, että ne alkaisi haisemaan. Hyh. Lian epäilyllä tarkoitan sitä, että esim. tummassa takissa ei lika välttämättä näy. Mutta voin taata, että haisee kyllä. 
Ylläolevissa kuvissa näkyy hyvin, kuina näppylöillä ja kirjavat kasvoni raskauden tässä vaiheessa ovat. Kirjoitinkin tästä naamaongelmasta ensimmäisen kolmanneksen jälkeen välitilinpäätöksessä.

<3.Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *