Hae
Jennyfer

Ensimmäiset äitiysvaatteet

Vatsani on kasvanut valtavasti kahden edellisen viikon aikana. Minusta tuntuu, etten oikein ole pysynyt sen vauhdissa mukana. Nyt on menossa raskausviikko 13. Vatsaa tulee katseltua peilistä yhtenään ja huomaan venyttäväni ja siirtäväni kokoajan esim. kotona collegehousujen vyötärön paikkaa. Se ei enää tunnu mukavalta alavastaa vasten. Joskus kun vastsassa on lisäksi turvotusta, on kenkienkin jalkaan laittaminen jo hieman ilkeetä. Sellainen kaksinkerroin alaspäin taivuttaminen ei myöskään tunnu hyvältä. Oli siis aika ostaa ensimmäiset äitiysvaatteet.

äitiysvaatteet farkut mammafarkut H&M
Super kivat mammafarkut

Ostoskoriin päätyi yhdet farkut, jotka ovat päällä aivan unelmat. Miksi ihmeessä farkut eivät normaalisti ole näin ihania, pehmeitä ja istuvia päällä? Ne ovat myös täydellisen väriset. Lisäksi ostin kahdet harmaat collegehousut periaattella toiset käytössä, toiset pyykissä. Rakastan lojua kotona colleget jalassa ja huppari tai neuletakki päällä.

Lisäksi ostin kahden topin setin, mustan ja valkoisen, joita käytän pitkälti muiden paitojen alla. Toppien sivuilla on rypytykset, jotka mahdollistavat kiristämättömän vatsan kasvun.

äitiysvaatteet mammacollarit collegehousut
Ihanat mammacollarit
Yksi asia, mikä sai ostamaan ihan kunnollisia äitiyshousuja, olivat normaalien housujen vatsaa painavat etusaumat, vatsaa liikaa painavat ei niin joustavat vyötäröt,sekä äitiyshousujen oikein mitoitettu vyötärön malli. Paidat, tunikat ja mekot ovat ainakin vielä  sellaisia, joilla pärjää hyvin.
Ja tottakai, turhuutta tai ei, haluan näyttää hyvältä itselleni ja ihmisten ilmoilla. En koe, että raskauden tai tulevan äitiyden pitäisi vaikuttaa niin, että alkaisin näyttämään sympaattiselta muumimammalta.

hyvin istuvat äitiysfarkut äitiysvaatteet vauvamasu äitiysvaatteethyvin istuvat äitiysfarkut äitiysvaatteet
Sen aikaa, kun töissä ei vielä tiedetä raskaudestani, koitan hieman pukeutumisella sitä peitellä. Mutta sen jälkeen, kun olen ilmoittanut asian siellä, haluan vatsani vain korostuvan. 
<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *