Hae
Jennyfer

Yöllinen hyrrä

”Minua ei yksinkertaisesti vain väsytä.”

Ensimmäistä raskauskolmannesta on jäljellä enää neljä päivää ja monet vannovat, että kaikenmaailman oireiden pitäisi sen jälkeen helpottaa. Aivan alkuraskauden aivan järkyttävän väsymyksen jälkeen pahin oireeni on ja on ollut yöllinen unettomuus ja valvominen klo 01-03 välillä tapahtuvan vessassa käynnin jälkeen. En ole nukkunut tuon jälkeen öisin moneen viikkoon. Ennen kellonsoittoa töihin saatan käydä pienessä horroksessa, mutta pääasiallisesti pyörin kuin hyrrä peiton kanssa ja päässäni toinen hyrrä täynnä monenlaisia ajatuksia raskauteen, synnytykseen, vanhemmuuteen ja kasvatukseen liittyen. Nämä eivät ole asioita, jotka minua valvottavat. Minua ei yksinkertaisesti vain väsytä. Kuten ei tänäkään yönä. Olen ajatellut hyödyntää jatkossa unettomat yöni tämän odotusajan dokumentointiin tässä blogissani.

”Mielikuvissani menet kohdussani hyrskynmyrskyn ja mullin mallin.”


Tänään jäin sängyssä pyöriessäni erityisesti miettimään sitä, miltä sinusta mahtaa tuntua vatsassani, kun käännyn oikean kyljen kautta selälleni ja välistä vasemman kautta takaisin vatsalleni ja taas ympäri. Mielikuvissani menet kohdussani hyrskynmyrskyn ja mullin mallin. Olet vielä niin pieni. Tällä viikolla pää/perämitaltasi 4-5 cm. Naurattaa. Pyöritkö ja heilutko siellä liikkeitteni mukana miten sattuu? Miten pystyt nukkumaan tässä yöllsessä elämöinnissäni? Minä en sinua vielä tunne, mutta sinulle on pikkuhiljaa kehittymässä tuntoaisti.

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *