Hae
Jennyfer

Mummo, Jeeves ja loput sukulaiset

Koska sukuni on pieni ja melko tiivis, kerroin tänään sinusta kerralla kaikille muillekin. Viestin ultraäänikuvasi kera saivat serkkuni ja toinen täti. Mummolle ja Vaarill soitin puhelun, jonka seuraukset voikin lukea täältä. Mummo alkoi itkemään ja oli niin onnellinen, että saa vielä elämässä kokea sinun isomummoutesi. Hän täyttää tänä vuonna 84 ja Vaarin 85 vuotta.

”Kaikki ovat olleet todella onnellisia sinusta.”

Vaihdoin viestejä paljon kaikkien kanssa. Pääosin ne liittyivät vointiini, laskettuun aikaan ja isäsi ja minun suhteeseen. Kaikki ovat olleet todella onnellisia sinusta. Yksi serkuistani kysyi, meinaanko virkata sinulle peiton. Tein sellaisen 3 vuotta sitten syntymälahjaksi kummitytölleni. Toki olin jo heti ajatellut, että teen sellaisen myös sinulle. Olen ajatellut virkata sinulle myös unirievun ja tossut.

Tuleva mummosi kertoi, että ovat illan mittaan miettineet, mikä isäni on sitten sinulle nimeltään. Hän oli sanonut, että voi olla vaikka Jeeves. Äiti aikoo olla ihan Mummo. Minulla ei ole mitään käsitystä, mistä Jeeves nimi tulee, mutta isäni saa olla sinulle se, mikä hän haluaa olla.

”Ehkä ilmassa olikin jotain Mummon vaistoa.”

Isä ja äiti, siis sinun tulevat isovanhemmat, olivat olleet kolme päivää aiemmin ennen kuin kerroin sinusta, Prismassa ja äiti oli jostain syystä pysähtynyt vauvanvaatteille. Hän oli nähnyt ihanan pienen potkupuvun ja sanonut isälle, että että ostaisi sen. Isä oli tuumannut, että eihän ole ketään jolle sen ostaa. Ehkä ilmassa olikin jotain Mummon vaistoa.

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *