Hae
Jennyfer

Ensimmäiset ihmiset, jotka saivat tietää sinusta

Tänään on syntymäpäiväni. Täytin 39-vuotta. En onneksi tunne oloani sisäisesti enkä ulkoisesti niin vanhaksi. Annoin tänään lahjan myös vanhemmilleni, sinun tuleville isovanhemmille. Lähetin heille kuvan äitiyskortista, ultraäänikuvastasi sekä ensimmäisistä vaatteistasi, ja kerroin saaneeni sellaisen lahjan. Eli sinut. Onnittelin myös heitä. He kertoivat olevansa aivan pyörällä päästään ja kysyivät, koska sinä synnyt. Juttelin sitten isän kanssa puhelimessa ja hän osasi sanoa vain, että kyllähän aikamoisen pommin pudotin. Juttelin myös äidin kanssa ja hän oli niin neutraali, ettei vissiin oikein tajunnut koko juttua.

ultraäänikuva vauvanvaatteet äitiyskortti
Kuva, jonka lähetin viestissä, kun kerroin sinusta

Illan aikana kerroin sinusta myös omille kummeilleni, jotka niin ikään olivat lähettäneet synttärionnittelut. Tätini kertoi olevansa aivan äimänä ja kysyi, onko kyseessä oikeasti minun äitiyskorttini ja ultraääni kuva. Vaihdoimme lisäksi muutamia viestejä voinnistani.

Illan mittaan myös lapsuudesta asti ollut ystäväni, jonka yhden pojan kummi minä olen, soitti minulle synttärionnitteluja ja kerroin tietysti myös hänelle sinusta, erityisestä lahjastani. Hän oli myös niin onnellinen ja innoissaan. Keskustelimme hänen kanssa tilanteesta, lähinnä asumiskuivoihin sekä isäsi ja minun suhteeseen liittyen.

Poislukien erittäin tärkeä ja rakas ystäväni, jolle soitin jo samana päivänä, kun raskaustesti näytti positiivista, nämä olivat ensimmäiset ihmiset, jotka saivat varsinaisesti tietää sinusta.

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *