Hae
Jennyfer

Kotipohdintoja

Keskustelimme tänään isäsi kanssa tulevista asumisjärjestelyistä. Emme ole muuttamassa yhteen sen myötä, että sinä olet saapumassa elämäämme. Minulla ei ole vielä mitään käsitystä siitä, mihin kodin meille rakennan. Lähtökohtaisesti haluaisin tarjota sinulle heti jotain mahdollisimman pysyvää. Myös turvallinen kasvuympäristö on etusijalla. Jos jäämme asumaan Helsinkiin, koen, että olen täällä tosi yksin. Kaikki sukulaiset, ystävät ja kaveri ovat pääosin 50 km päässä toisella paikkakunnalla.

”Rakastan kuitenkin isääsi paljon.”

Haluan kuitenkin jo hyvissä ajoin ennen syntymääsi alkaa rakentamaan sinulle kotia. Se luo turvallisuuden tunnetta myös minulle. Ajatus Helsingissä asumisesta kanssasi hieman stressaa minua, koska minulla ei ole täällä oikeastaan minkäänlaista tukiverkostoa. Siviilissä, työn ulkopuolella, minulla on täällä oikeastaan vain isäsi. Rakastan kuitenkin isääsi paljon. Minulla on hyvä olla hänen lähellä ja meillä on todella kivaa, kun saamme olla yhdessä. Keskustelujen lomassa päätimme varata matkan Tukholman risteilylle. Olimme sopineet, että tekisimme yhdessä jotain kivaa ja rentouttavaa.

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *