Hae
Jennyferin kotona

Varhaisultrassa

Sen jälkeen, kun 14.1.2019 tein raskaustestin ja se näytti erittäin suureksi yllätykseksi positiivista, tuntuu, että viikot ovat menneet aivan sumussa. Olen ollut todella väsynyt ja sen lisäksi on ollut todella paljon mietittävää. Nyt olo tuntuu kuitenkin jo helpommalta. Tänään näin sinut ensimmäisen kerran ultraäänikuvassa. Halusin otattaa varhaisultran, jotta näkisin, että olet ihan oikeasti olemassa ja kasvat normaalisti kohdun sisäpuolella. Minulla on ollut aika kovaa alavatsa vihlontaa, joka sittemmin on osoittautunut normaaliksi johtuen kohdun kasvusta.

Ultrassa kävi ilmi, että raskaus onkin viikon pidemmällä, kuin oli ollut arvio. Tänään on menossa 8. viikko ja 3. päivä. Lasketuksi ajaksi määrittyi 10.9.2019. Olet 18,7 mm pitkä. Ultraäänikuvasi on mielestäni maailman suloisin. Olet siinä pieni kädentynkä poskea vasten. Niin rakas ja suloinen jo nyt.

Ultraäänikuva vauvanvaatteet äitiyskortti varhaisultra
Ensimmäinen ultraäänikuva kera ensimmäisten vaatteiden ja äitiyskortin

Sydämesi löi jo kiivaasti, vaikka sen ääntä ei vielä kuulunutkaan. Olin niin onnellinen ja pelkkää hymyä katsellessani sinua ruudulta. En meinaa uskoa tätä todeksi. Halusin ostaa sinulle jotain konkreettista, että uskoisin tämän paremmin. Pitkän hypistelyn jälkeen ostin ensimmäiset vaatteesi. Mietin tarkkaan, minkälaiset vaatteet ovat ajankohtaiset alkusyksystä, kun sinun on aika syntyä. Halusin jotain pehmeää ja lämpöistä. Ostin puuvillaisen valkoharmaaraidallisen potkupuvun ja harmaan velouritakin siihen päälle. Koska en vielä tiedä kumpi olet, työttö vai poika, ostin vaatteet neutraalin värisinä, että ne sopivat, olit sitten kumpi tahansa. Myöhemmin, kuin sukupuolesi selviää, täydennän tätä asuasi esimerkiksi tossuilla, jotka olin aikeissa virkata itse. Ultra ja shoppailun jälkeen istuin pitkään kahvilassa teepannun ja vuohenjuustosalaatin äärellä miettien, minälainen mahdat ollakaan ja minkälainen äiti tulen sinulle olemaan. Elämä on kerrassaan ihmeellistä.

<3. Jennyfer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *